Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ζωή χωρίς ασθένειες

 

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως κάθε ασθένεια προέρχεται από μια ψυχολογική πηγή. Εντοπίζοντάς την μπορείς να επαναφέρεις την υγεία σου και να αυτοϊαθείς. Το σεμινάριο που πραγματοποιείται στις 09 και 10 Ιουνίου στον πολυχώρο SHANTOM με τον Ι. Αναστασίου, Ph. D., θα αναδείξει την άρρηκτη αυτή σχέση, παρουσιάζοντας με λεπτομέρεια τον πραγματικό μηχανισμό κάθε ασθένειας και την ίασή της. 

 

Στις αρχές του ’80, ο δρ Χάμερ ανακάλυψε και τεκμηρίωσε με επιστημονική αλήθεια (επιβεβαιώνοντάς το σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς) πως υπάρχει μια άρρηκτη σχέση μεταξύ κάθε συγκεκριμένης ασθένειας-ανισορροπίας στο σώμα μας με μία εξίσου συγκεκριμένη χροιά υπερφορτισμένης συναισθηματικής δυσαρμονίας μας. Το γεγονός αυτό πιστοποιείται επιστημονικά με ηλεκτρονικές σαρώσεις του εγκεφάλου, άγνωστες μέχρι τώρα. Υπάρχει στη βιολογία του ανθρώπου μία λεπτομερής χαρτογράφηση και αντιστοιχία ψυχισμού-σώματος-εγκεφάλου που επιτρέπει να εντοπιστεί η ψυχολογική πηγή κάθε ασθένειας Αυτές οι συνταρακτικές ανακαλύψεις έχουν εμπλουτισθεί από πολλούς άλλους ιατρούς και ερευνητές που πήγαν ακόμη πιο μακριά, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο τα στρες της ζωής του ατόμου παίζουν βασικό ρόλο, αλλά και εκείνα των γονέων του και άλλων προγόνων του.

Στο σεμινάριο ‘Θεραπεία και Συνειδητότητα’ που πραγματοποιείται στο Shantom -μια διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις οι οποίες φωτίζουν την Αλήθεια- θα ανακαλύψεις με αποδείξεις πώς είναι δυνατόν οι ερμηνείες, οι πεποιθήσεις, τα πιστεύω σου για το κάθε τι (η προσωπική σου δηλαδή “πραγματικότητα”) σε κυβερνούν εν αγνοία σου. Θα χρειασθεί να τις αναθεωρήσεις, παίρνοντας επιτέλους την υγεία και τη ζωή σου στα χέρια σου μέσα από τη μέθοδο της εσωτερικής συμφιλίωσής σου για την αλλαγή ερμηνειών και επαναφορά της αρμονίας/ίασης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναφέρουν προσωπικά και οικογενειακά παραδείγματα προβλημάτων ως πρακτικές εφαρμογές. Εδώ λοιπόν θα δεις κάποια παράξενα πράγματα, όπως είναι ο προγραμματισμός του εμβρύου από τις σκέψεις των γονέων και των προγόνων, το φαινόμενο placebo, την τηλεπάθεια, την επίδραση των σκέψεων, τη θεραπεία από απόσταση, τη μη τυχαιότητα στα βιώματα του καθένα, την απέραντη ενέργεια του “κενού” κ.λπ.

Θα παρουσιαστούν καινοτόμες, ανατρεπτικές επιστημονικές γνώσεις που ρίχνουν φως στη φύση της πραγματικότητας για τη Ζωή και τον Άνθρωπο από τη μία πλευρά και για τον Σύμπαν από την άλλη. Αναδύονται οι βασικοί νόμοι τόσο της ίδιας της Δημιουργίας όσο και της υπόστασης του ανθρώπου. Λύνονται τα βασικά “μυστήρια”, όπως ο μηχανισμός της σκέψης, η πραγματική υφή της θεμελιώδους έννοιας του χρόνου, συγκλονιστικές ανθρώπινες εμπειρίες επιστημονικά τεκμηριωμένες, ο πραγματικός ρόλος των μικροβίων, η φύση της ύλης, τα περιοριστικά και συχνά λανθασμένα “πιστεύω” των επιστημών που διαιωνίζονται επισήμως για να μας ελέγχουν κ.λπ.

Ετοιμάσου να αντιληφθείς βιωματικά την υφή της ίδιας της ταυτότητας, με ποιον τρόπο οικοδομείς τη δική σου πραγματικότητα για το κάθε τι και πού βρίσκεις την απαραίτητη ενέργεια. Εξηγούνται επίσης επιστημονικά οι μέχρι τώρα αόρατες βάσεις στις οποίες στηρίζονται οι διάφορες ολιστικές θεραπευτικές προσεγγίσεις (ενεργειακές, ψυχολογικές, πνευματικές). Όλο αυτό θα στερεώσει μέσα σου την πεποίθηση για τη βαθιά ενότητα όλων των πτυχών της ύπαρξης: Σώμα – Ενέργεια – Ψυχισμός – Νόηση – Πνεύμα”. Μία ενότητα που σε θεραπεύει χάρη στη συνειδητοποίησή της και αλλάζει το βλέμμα σου για τη ζωή και την πορεία σου μέσα σ’ αυτήν, προσφέροντάς σου τα εφόδια για να γίνεις ο δημιουργός της αρμονικής ζωής. Σου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Δεν χρειάζονται επιστημονικές γνώσεις για τη συμμετοχή στο σεμινάριο.

Tιμή Συμμετοχής για το διήμερο: 140 €/
Για δήλωση συμμετοχής έως τη Δευτέρα 04/6/2018, η τιμή ορίζεται στα 100 €/Για φοιτητές, ανέργους και για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει σεμινάρια του κ. Αναστασίου: 70 €/
Για δήλωση συμμετοχής έως τη Δευτέρα 4/6/2018, η τιμή ορίζεται στα 50 €

(Σε περίπτωση εξαιρετικής οικονομικής δυσκολίας,
επικοινωνήστε με τον κ. Νικόλαο Μαγαλιό στο 697 363 7454.

Πληροφορίες και απαραίτητη εγγραφή: Ελένη Ζαμπετάκη, τηλ. 694 799 9855/e-mail: ezampetaki@yahoo.com

Πολυχώρος SHANTOM: Τριπόλεως 35Α και Ευβοίας, Κ. Χαλάνδρι – Μετρό Χολαργός.