Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Το Υπουργείο Παιδείας ενάντια στους εμπόρους του θανάτου!

Μήπως πράγματι κάτι έχει αλλάξει για μένα; Μήπως πράγματι το Υπουργείο Παιδείας έμπρακτα  θα στηρίξει εμένα, το ζώο και θα τα βάλει με όποιο κόστος ενάντια στους δολοφόνους μου και σε όλους εκείνους που με κακοποιούν με μόνο στόχο το κέρδος; Η ανακοίνωση της Πανελλαδικής Φιλοζωϊκής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας με γεμίζει αισιοδοξία και με κάνει να σκέφτομαι πως..το Αύριο μου δεν θα μοιάζει με το χτες.
Με ανακοίνωση της η Πανελλαδική Φιλοζωϊκή & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία χαιρετά  τις κινήσεις του Υπουργείου Παιδείας που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των παιδιών, όσον αφορά τα ζώα και τη μεταχείριση τους από τον άνθρωπο. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, Σε τρεις εξαιρετικά σημαντικές, όσο και αυτονόητες παιδαγωγικά, κινήσεις που αφορούν τη στάση μας απέναντι στα άλλα νοήμονα και συναισθανόμενα ζώα προχώρησε η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας προκαλώντας τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση στην πολυάριθμη φιλοζωική κοινότητα της χώρας αλλά και ιδιαίτερα θετική απήχηση και στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή.
Χρόνια αιτήματα των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στην χώρα μας που ασχολούνται με την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων βρίσκουν επιτέλους ευήκοα ώτα. Όπως επισημναίνει: Οι γενναίες, ρηξικέλευθες και ριζοσπαστικές κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα θέματα της αιχμαλωσίας των δελφινιών, της μη δολοφονίας χάριν παιδιάς και ανθρώπινης ματαιοδοξίας εκατομμυρίων ανυπεράσπιστων ζώων μέσω του κυνηγιού και των αιματοβαμμένων επιχειρήσεων γούνας, κερδίζουν καθημερινά τον σεβασμό εκατομμυρίων πολιτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Από την άλλη συναντούν την λυσσαλέα αντίδραση όσων κερδοσκοπούν δολοφονώντας καθημερινά την ίδια τη ζωή αλλά και την αντίδραση βουλευτών, που φοβούνται ότι θα χάσουν την εκλογική τους πελατεία». Η ανακοίνωση  καταλήγει με τη βεβαιότητα, ότι το Υπουργείο δεν θα υποκύψει στις επερωτήσεις κάποιων βουλευτών, τις απειλές και τις επαίσχυντες ανακοινώσεις διαφόρων εμπόρων του θανάτου Γιατί παιδεία και θάνατος χιλιάδων ζώων είναι έννοιες ασύμβατες ηθικά.