Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τζαζ, μπλουζ και σουίνγκ

 

O πιανίστας και οργανίστας Γιώργος Κοντραφούρης την Τρίτη 07 Μαΐου συνοδεύει στο πιάνο -στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας- την Εύη Σιαμαντά στη συναυλία Moanin'... blues, swing agroove’, με standards της jazz και του ευρύτερου ρεπερτορίου της Big Band και ισχυρές δόσεις blues, swing και groove.

 

Ο γνωστός στην παγκόσμια jazz σκηνή και με συνεργασίες με φοβερά ονόματα του είδους Γιώργος Κοντραφούρης, εξειδικευμένος στο electric organ, που, όπως διευκρινίζει ο ίδιος, ‘Το όργανο το βλέπω σαν μια groove μηχανή στα χέρια μου’, δίνει μια συναυλία στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας με την Athens Big Band και την Εύη Σιαμαντά στο τραγούδι, μια μοναδική ερμηνεύτρια με ένα εύρος φωνής που “αγγίζει και ενίοτε ξεπερνάει το επίπεδο των διεθνών τραγουδιστριών” και εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα κέντρα πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό .

Έναρξη: 20.30/ Εισιτήρια: 6€, 8€, 10€, 15€, 20€, Περιορισμένης ορατότητας: 3€, Φοιτητικό, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, άνω των 65 ετών: 5€.

Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας: Ακαδημίας 59, τηλ. 210 3642540, www.opanda.gr