Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τι σερβίρουν οι IMAM BAILDI;

 

Mετά από 30 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, sold out βραδιές στο Λονδίνο, τη Ζυρίχη και το Μόναχο και κατάμεστες βραδιές παντού στην Ευρώπη. oι Imam Baildi επιστρέφουν στην Αθήνα, στη σκηνή του Passport, τις Παρασκευές του Δεκέμβρη, 01, 08, 15, 22 και 29 του μήνα, προκειμένου να ολοκληρώσουν το 10th Anniversary Tour τους. 

 

Δεν ενηλικιώνεται αλλά γίνεται 10 ετών. Η αγαπημένη παρέα των Imam Baildi τις Παρασκευές του Δεκέμβρη ετοιμάζεται να σερβίρει την πιο εορταστική, την πιο καλοδουλεμένη, την πιο ορεξάτη της συνταγή στο Passport Κεραμεικός.

Τι θα ακούσεις; Τα κομμάτια που έχουμε αγαπήσει και τις καινούριες ιδέες των Imam Baildi, που για άλλη μια φορά βάζουν νέα standards στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Τι θα δεις; Μια παρέα με μοναδική χημεία, που λατρεύει να βρίσκεται στη σκηνή και έχει τη δική της ιστορία να πει μετά από αμέτρητες συναυλίες και ταξίδια σε περισσότερες από 22 χώρες του κόσμου.

Τι θα σε συγκινήσει; Οι στιγμές που η συναυλία κορυφώνεται, όταν κοινό και συγκρότημα γίνονται ένα –όσοι έχουν βρεθεί σε συναυλία των Imam Baildi ξέρουν για τι μιλάμε.

Τις βραδιές θα ανοίγουν οι πολλά υποσχόμενοι ΚΑΛΤΑband, που ξεκινούν τη δική τους πορεία στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής, με μια αυθεντική ματιά και έναν πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό παραδοσιακών οργάνων.

Εισιτήρια: 13 ευρώ (με μπίρα ή κρασί στο bar) – 20 ευρώ (με ποτό, σε τραπέζι)/ Προπώληση: Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης, Τεχνόπολη, Αθηνόραμα, Viva.gr, Vivakiosk.

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs: Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα, τηλ. 2105222203, www.pass-port.com.gr