Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Θέλεις να εκπαιδευτείς στον πολιτισμό;

Δύο σεμινάρια που αφορούν τον  πολιτισμό, τα social media, και τη μουσειολογία διοργανώνει εξ’ αποστάσεως η Ελληνοαμερικανική  Ένωση, για ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα. Με ένα μικρό κόστος θα μάθεις πολλά. Κι επειδή κινδυνεύεις να χάσεις τον πολιτισμό σου θα έλεγα να σπεύσεις να κάνεις εγγραφή, πριν περάσουν τα χρόνια και καταλήξεις ο ίδιος μουσείο, χωρίς να το καταλάβεις. Και ναι, όλα αυτά στα λέει ένας κυνικός σκύλος που σε αγαπά και σε θέλει μορφωμένο, δικτυωμένο, και σύγχρονο.
Πώς επιδρούν τα μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον χώρο του πολιτισμού και των τεχνών; Μια εισαγωγή στο ρόλο των κοινωνικών μέσων και των κοινωνικών δικτύων στο πεδίο της πολιτιστικής διαχείρισης επιχειρεί το σεμινάριο, Social media & Πολιτιστική Διαχείριση, που διοργανώνει –εξ’ αποστάσεως- η Ελληνοαμερικανική Ένωση. Ο συμμετέχων θα μυηθεί στις δεξιότητες που είναι απαραίτητες ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας  ψηφιακής- διασυνδεδεμένης εποχής.
Το δεύτερο σεμινάριο της Ένωσης αφορά στην Πολιτιστική διαχείριση & Μουσειολογία. Ο ενδιαφερόμενος μαθαίνει την έννοια και τη σημασία της πολιτιστικής κληρονομιάς ενώ αναπτύσσονται θέματα της δυναμικής των μουσείων, όπως, αποστολή, λειτουργία, επικοινωνιακή και εκπαιδευτική πολιτική του μουσείου, θέματα διοίκησης, διαχείρισης και σχεδιασμού. Τα σεμινάρια συντονίζουν, αντίστοιχα, η η Λήδα Τσενέ και η Αλεξάνδρα Νικηφορίδου, αντίστοιχα
Διάρκεια σεμιναρίων: Από Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου- Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου & από Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου- Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.
Κόστος εγγραφής: 120 & 350 ευρώ, αντίστοιχα.
Ελληνοαμερικανική Ένωση: Μασσαλίας 22, τηλ. 2103680052, www.hau.gr/culture