Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Το ταξίδι του Σαμανικού Τροχού

 

Σε ένα βαθύ, προσωπικό και μεταμορφωτικό ταξίδι, που θα μάθεις όλα τα εργαλεία του σαμάνου, σε καλεί στις 30 Μαρτίου ο Chris Rickwood. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Αν πιστεύεις και νιώθεις πως ήρθε ο καιρός να πεις ‘Ναι’ στον πλούτο της ύπαρξής σου, επιτρέποντάς της να βρει τον τρόπο να εκπέμψει το φως του στον κόσμο, το μεταμορφωτικό ταξίδι ‘Σαμανικού Τροχού’ (χάρτης μεταμόρφωσης, με την καθοδήγηση του οποίου μπορείς να διευρύνεις τη συνειδητότητά σου καθώς και κάθε πλευρά της ύπαρξής σου) διάρκειας ενός έτους μάλλον απευθύνεται και σε σένα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού παρέα με άλλους αναζητητές θα ενσωματώσεις ενεργητικές τεχνικές, θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα λάβουμε ενεργητικούς συντονισμούς. Η εργασία αυτή θα απελευθερώσει παλιές δομές και περιορισμούς, βοηθώντας σε να βουτήξεις βαθιά μέσα στον εαυτό σου, ούτως ώστε να θερίσεις τα διαμάντια που έχεις μέσα σου και να τα φέρεις στο φως αυτού του κόσμου.

Σε αυτό το ταξίδι ενός έτους θα βαδίσεις πάνω στους χάρτες του Σαμανικού Τροχού και του συστήματος των Τσάκρα σου, μαθαίνοντας εργαλεία τα οποία θα ενδυναμώσουν τη μεταμόρφωσή σου και τη διεκδίκηση της νέας σου ύπαρξης.

Τα τέσσερα εργαστήρια είναι μοιρασμένα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και περιλαμβάνουν τις τέσσερις κατευθύνσεις του Σαμανικού Τροχού, κάθε ένα οδηγεί τη μεταμόρφωσή σου σε καινούριους τρόπους και μεγαλύτερα βάθη.

Ταξίδι φιδιού – Νότου (Απρίλιος 20-23, 2018)
Ξεκινάμε το ταξίδι μας στο Νότο. Είναι εκεί όπου καλούμαστε να αποβάλουμε το παρελθόν, όπως ένα φίδι αποβάλλει το δέρμα του. Απελευθερώνοντας τον έλεγχο της προσωπικής μας ιστορίας όλον μεμιάς, μεταμορφώνουμε τη σχέση μας με τη ζωή την ίδια κι εκείνη γίνεται ένα ταξίδι ομορφιάς και πλούτου. Λαμβάνουμε τελετουργικά μύησης που προωθούν το μεταμορφωτικό μας ταξίδι.

Ταξίδι Τζάγκουαρ – Δύσης (Ιούλιος 13-16, 2018)
Στη Δύση μαθαίνουμε τις πρακτικές του Πολεμιστή του Φωτός, της διεκδίκησης του εαυτού μας χωρίς να έχουμε τίποτα να αποδείξουμε ή να υπερασπιστούμε. Προχωράμε πέρα από τις περιοριστικές μας αντιλήψεις, προβολές, φόβους και πέρα από το θάνατο. Απελευθερώνουμε τις γενετήσιες και τους καρμικούς περιορισμούς μας, για να πάψουν να μας ορίζουν και να μπορούμε να καθορίσουμε τη δική μας έννοια της ακεραιότητας και της σωστής δράσης.

Ταξίδι Κολιμπρί – Βορρά (Οκτώβριος 19-22, 2018)
Ο Βορράς είναι το μέρος των μυστικών διδασκαλιών. Της αρχαίας σοφίας που μπορεί να βιωθεί αλλά όχι να ειπωθεί. Είναι εκεί όπου μπορούμε να απελευθερωθούμε από τους ρόλους μας και όλα αυτά που μας ορίζουν, έτσι ώστε να αντιληφθούμε ότι είμαστε Πνεύμα. Διδασκόμαστε την κυριαρχία επί του χρόνου, να κινούμαστε εκτός του «πραγματικού» χρόνου, μέσα στον ιερό χρόνο, μέσα στην αιωνιότητα. Περνάμε πλήρως μέσα στο επικό μας ταξίδι, εντός αυτής της νέας εποχής που διανύουμε και αγκυροβολούμε στην καινούρια ιδεολογία.

Ταξίδι Αετού/Κόνδορα – Ανατολής (Ιανουάριος 18-21, 2019)
Από τον Βορρά περνάμε στην Ανατολή. Το μέρος του Αετού, του Κόνδορα, του οραματιστή, του παρατηρητή. Εδώ βλέπουμε τις πιθανότητες προτού εξετάσουμε τους λόγους γιατί μπορεί να μη λειτουργούν. Εισχωρούμε ως οραματιστές, που καταλαβαίνουν πως μέσω της παρατηρητικότητας μπορείς να πραγματώσεις την ύπαρξη του κόσμου. Αντιλαμβανόμαστε τις άπειρες δυνατότητες της ύπαρξής μας, οι οποίες είναι παράλληλα εντός και εκτός χρόνου. Αναδημιουργούμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας, δίνοντας μορφή στον ολοκληρωμένο εαυτό μας. Μόλις μάθουμε να βαδίζουμε στο Σαμανικό Τροχό, μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να αντιμετωπίσουμε τη ζωή μας με καινούριους τρόπους. Όχι σαν μια σειρά γεγονότων που απλά μας συμβαίνουν, αλλά ως ένα ταξίδι που έχουμε επιλέξει. Εισερχόμαστε μέσα στην Ayni με τους εαυτούς μας και τον κόσμο.

Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής: Παρασκευή 30 Μαρτίου | 18:00 – 21:00/ Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Meredith & Θοδωρής Pavlidis, τηλ.6972 634470 | info@lightworkhealing.comwww.facebook.com/mpavlidi

Εστία: Δρυόπων 26, Πετράλωνα, 1ος όροφος (Κουδούνι: Παντελής Ευθυμίου), Αθήνα,τηλ. 6972 634470.