Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τα συναισθήματα ‘γράφονται’ στο ΣΩΜΑ (video)

 

Τα συναισθήματα σωματοποιούνται. Επηρεάζουν τα όργανα του σώματος και είναι υπεύθυνα για διάφορες αρρώστιες. Μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό; Το σεμινάριο του Αργύρη Σ. Μάρδα την Τετάρτη 07 Μαρτίου στην αίθουσα ‘Πόλις’ στο Ν. Ηράκλειο με τίτλο ‘Ποιο συναίσθημα κρύβεται πίσω από την ασθένεια;’ θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις το σώμα σου, τα συναισθήματά σου και την ‘πηγή’ κάθε αρρώστιας.

 

Έχεις διαπιστώσει ότι ασθενείς όταν δεν είσαι καλά ψυχολογικά; Θέλεις να γνωρίσεις πώς και γιατί η ψυχολογική σου κατάσταση επηρεάζει την υγεία σου; Να μάθεις ποια είναι η σύνδεση των συναισθημάτων και του σώματός σου;

H Όμορφη Ζωή, το Πόλις, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταμόρφωση για όλους, και ο Αργύρης Σ. Μάρδας, στο σεμινάριο Ποιο Συναίσθημα κρύβεται πίσω από την Ασθένεια” στο Πόλις θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις πώς συνδυάζεται το συναίσθημα με το σώμα σου, να κατανοήσεις το συναισθηματικό λόγο ύπαρξης των ψυχοσωματικών ασθενειών, αλλά και να γνωρίσεις έναν νέο τρόπο για να κατανοήσεις το σώμα σου και το ρόλο της ασθένειας στην εξέλιξη της ζωής σου.

Κατά τη διάρκειά του θα μάθεις πώς τα συναισθήματα σωματοποιούνται, ποια επηρεάζουν το κάθε σύστημα, όργανο ή μέρος του σώματός σου, ενώ η βαθιά γνώση που θα μοιραστείς με τους άλλους θα σε βοηθήσει στην αποκωδικοποίηση των ασθενειών που προκαλούνται από τα συναισθήματά σου!

Το σεμινάριο χρησιμοποιεί μέρος της θεωρίας της βραβευμένης μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων, Expansion Method, και είναι ιδανικό για όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν το σώμα τους και τον εαυτό τους, καθώς και για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα υγείας (Ιατροί, Ψυχολόγοι, Θεραπευτές κάθε είδους, Γυμναστές κ.λπ.).

Προσφορά:
Δύο τυχεροί, μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν το online επαγγελματικό course: The body, Συναισθηματική Αποκωδικοποίηση του Ανθρώπινου Σώματος, αξίας 200€. 

Διάρκεια: 18.30-21.30/ Κόστος: 10 ευρώ.

Πόλις: Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης, τηλ. 2108000009, www.polisedu.gr