Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τα πατουσάκια στο κλουβί  θέλουν να περπατήσουν...

Είναι τα πατουσάκια του Άρη που έκλεισε 3 χρόνια ζωής στο κλουβί . Όχι, δεν έκανε κάποιο έγκλημα πέρα από το ότι... γεννήθηκε. Είναι μήπως... επιλήψιμο στον κόσμο των ανθρώπων να γεννιούνται και... σκύλοι;

Αν ήξερες τι χαρά κάνω κάθε φορά που τους βλέπω! Είναι οι άνθρωποί μου. Με έσωσαν. Νιώθω ότι μ’ αγαπάνε. Και κάθε φορά είναι σαν να ’ναι η πρώτη. Όταν έρχονται φτερουγίζει η καρδιά μου. Κι όταν φεύγουν... πικραίνομαι.

Να συστηθώ: Με λένε Άρη, είμαι 3 χρονών, μεσαίου μεγέθους και ‘βαρυποινίτης’. Ήδη 3 χρόνια στο ‘κλουβί’. Είμαι, καθώς τους ακούω να λένε, πολύ κοινωνικός και συναισθηματικός. Αυτό συμβαίνει με ανθρώπους που έχω γνωρίσει γιατί στην αρχή είμαι λίγο διστακτικός με ξένους μέχρι να τους εμπιστευτώ. Από τη στιγμή που με έσωσαν, δηλαδή κουτάβι, φυλακίστηκα! Τώρα στα 3 μου χρόνια είμαι μεσαίου μεγέθους.

Όποιος με... σώσει από τη φυλακή μου, θα με πάρει αποπαρασιτωμένο, εμβολιασμένο, με βιβλιάριο υγείας και συμβόλαιο υιοθεσίας stray.gr .

Ονειρεύομαι να χωρέσω σε ένα σπιτικό που θα με αγαπάνε και θα με φροντίζουν για τα επόμενα χρόνια της ζωής μου. Κι εδώ με φροντίζουν. Δεν είμαι αχάριστος. Αλλά... δεν είναι το ίδιο.

Το σίγουρο είναι πως αν βρεθούμε μαζί, ό,τι μου δώσεις θα σου το ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο! Καμάρωσέ με. Σε παρακαλώ, καμάρωσέ με και... δες πώς τρέχω... Όταν είμαι έξω...Όχι για πολύ... Δεν γίνεται για πολύ... Ξέρεις... Αρκεί να έχω την ευκαιρία!

ΑΡ ΤΣΙΠ 900182000947551.

Επικοινωνία: pavlosk@gmail.com & τηλ. 6938957397.