Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Τα λόγια και οι μουσικές της καρδιάς μας...

 

... είναι τα τραγούδια που αγαπάμε κι αντέχουν στο χρόνο. Ακριβώς δηλαδή αυτά που, τα Σάββατα 20 και 27 Ιανουαρίου, η Μαρία Φαραντούρη και η Έλλη Πασπαλά έρχονται να πουν στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

 

Δυο κρύα βράδια του Γενάρη έρχονται να ζεστάνουν στην αίθουσα του Φ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ η Μαρία Φαραντούρη και η Έλλη Πασπαλά, που ξανασυναντιούνται στη σκηνή μετά από χρόνια. Οι δύο σπουδαίες τραγουδίστριες, με κοινή αγάπη στο ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι, θα οδηγήσουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι με τίτλο ‘Τα τραγούδια κύκλους κάνουν’ και ελληνικούς και ξένους σταθμούς, κομμάτια που αγάπησες, σιγοτραγούδησες, ε και κάποια απ’ αυτά έγραψαν ιστορία. Τραγούδια από τα Νέγρικα του Λοΐζου και του Νεγρεπόντη μέχρι τη μελοποιημένη ποίηση του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Θάνου Μικρούτσικου και από τις μπαλάντες του Σαββόπουλου και τα ερωτικά της Καραΐνδρου και του Κυπουργού, έως και τις μελωδικές στιγμές της Ρεμπούτσικα και του Καλαντζόπουλου δίνουν το στίγμα αυτής της μουσικής συνάντησης.

Από το πρόγραμμα δεν λείπουν όμως και σπουδαίες δημιουργίες από το διεθνές μουσικό ρεπερτόριο με τζαζ αναφορές

Πιάνο: Τάκης Φαραζής/ Πνευστά – κρουστά: David Lynch.

Έναρξη: 21.00/ Εισιτήρια: από 12€/ Προπώληση: viva.gr, τηλ 11876, “Vivakiosk”, Πλατεία Συντάγματος/ Καταστήματα: Media Markt, Seven Spots, Reload Stores,βιβλιοπωλεία Ευριπίδης/ Vivakiosk Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (Γκάζι)/ Αθηνόραμα.gr  και lifo.gr

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός: Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο), τηλ. 2106109513, 6944303274.