Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Συναισθήματα-Δηλητήριο

 

Πώς μπορεί κάποιος ν’ αποκτήσει την εσωτερική γαλήνη; Να... γιατρέψει τις συναισθηματικές βλάβες του και ν΄ απελευθερωθεί, αφήνοντας να κυριαρχήσουν στη ζωή του όλα εκείνα που επιθυμεί και λαχταρά να υπάρχουν;

 

Αν ψάχνεις ένα εγχειρίδιο που θα σε βοηθήσει να βρεις τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να λυτρωθείς από την απογοήτευση, το θυμό, την εξάρτηση, τις ενοχές, την απόρριψη, κατακτώντας έτσι την εσωτερική γαλήνη –ζητούμενο όλων των ανθρώπων- το βιβλίο ‘Τοξικά Συναισθήματα’ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ενάλιος, με την υπογραφή του Μπερνάντο Σταματέας, έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Σου διευκρινίζει πως τα συναισθήματα δεν μπορούν να ελεγχθούν απέξω, αλλά εκ των έσω, από την ίδια την εξέταση της ζωής του καθένα, που μόνο γνωρίζοντας καλά τον εαυτό του είναι σε θέση να απαλλαγεί από κάθε τι που τον βαραίνει και τον απογοητεύει.

Τα συναισθήματα υπάρχουν άλλωστε. ώστε νιώθοντάς τα να παίρνει κανείς χαρά, σοφία, γνώση, και να χτίζει την προσωπικότητά του και όχι για να κυριαρχούν έντονα και πιεστικά στη ζωή του, γιατί, αν συμβεί αυτό, τότε γίνονται τοξικά -ακριβώς όπως το στάσιμο νερό που βαλτώνει και γίνεται δηλητηριώδες.

Γιατρεύω τα πιεστικά συναισθήματά μου σημαίνει: προετοιμάζομαι να απελευθερωθώ από τα αρνητικά και τοξικά στοιχεία τους, τα οποία, χωρίς καμία αμφιβολία, με παγιδεύουν, εμποδίζουν τη ζωή μου προς τα εμπρός και σε κάθε περίπτωση με σταματούν από το να βρίσκω λύσεις...

Αυτό που προτείνει το παρόν βιβλίο δεν είναι παρά η ακριβής απόδοση του αληθινού νοήματος σε κάθε συναίσθημα. Σου φαίνεται εύκολο; Και όμως είναι από τα πιο δύσκολα μονοπάτια στην... ανηφόρα της ψυχής.