Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Στάσου να τα πούμε

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντησες  έναν σκύλο στο δρόμο; Φωτογράφισε τον!

Στείλε μας  την περιοχή που κινείται ή την ακριβή διεύθυνση του χώρου, έξω από τον οποίο τον είδες, μαζί με  επιπρόσθετες πληροφορίες και στοιχεία της προσωπικότητας του που κατάφερες να εντοπίσεις.

Είναι επιφυλακτικός και φοβισμένος  ή φιλικός και κοινωνικός; Αρσενικό ή θηλυκό; Μεγαλόσωμο ή μικρό σκυλί; Μήπως πρόκειται για κουτάβι;  Σου δίνει την αίσθηση μικρής  σχετικά ηλικίας  ή  είναι γερασμένος;  Σου φαίνεται υγιής ή ταλαιπωρημένος; Φοράει κολάρο;

Γίνε κι εσύ φίλος του ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ και βοήθησε ώστε όλα τα σκυλιά να βρουν ένα σπίτι. Ναι είναι δύσκολο. Αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

Ο  δρόμος  είμαστε εμείς.  Ο δρόμος  είναι ...ό,τι αντέχει η καρδιά μας.

 

Διευκρινήσεις

Κάποιοι σίγουρα θα σκεφτούν ότι δεν υπάρχουν μόνο σκυλιά που έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας  αλλά και γάτες. Αυτό το  site όμως γεννήθηκε με αφορμή ένα σκύλο. Ίσως το επόμενο...

Ο  Σκύλος στο Δρόμο δεν  σχετίζεται με  Φιλοζωικό Σωματείο,  Ένωση ή Οργανισμό. Απλά δηλώνει φίλος με   όλα εκείνα που σέβονται, τιμούν και υπερασπίζονται τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν και αναφέρεται επίσημα στο καταστατικό τους.