Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

SOS: Ψάχνουμε τoν σκύλο της μικρής Άννυ

Τον σκύλο της μικρής Άννυ, του 4χρονου κοριτσιού που δολοφονήθηκε με φριχτό τρόπο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα ψάχνουμε όλοι. Ευτυχώς που δεν ήμουν εγώ ο σκύλος και μιλάμε για το τόσο δα ζωάκι που βλέπετε στη φωτογραφία. Γιατί... αν εγώ ήμουν ο σκύλος του σπιτιού, αυτός ο πατέρας δεν θα πέρναγε καν το κατώφλι της φυλακής.
Και μετά κάποιοι ας μίλαγαν για έναν πολύ άγριο σκύλο. Έναν σκύλο που θα είχε κατάφερει να προστατέψει ένα παιδί που η μάνα που το έφερε στη ζωή ξέχασε ίσως σε ποιά χέρια το είχε αφήσει... Για λίγο...
Η ιστορία που συντάραξε το πανελλήνιο. Η φριχτή δολοφονία της 4χρονης Άννυ Μπορισόβα που δεινοπάθησε στα χέρια του πατέρα της. Όχι δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, ούτε θα αναπαραγάγω την είδηση ξανά και ξανά. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μην έμαθε το τι συνέβη σε κείνο το διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα 73 στην Αθήνα.
Η δήλωση εξαφάνισης του παιδιού έγινε στις 21 Απριλίου ενώ στις 04 Μαϊου ο πατέρας  του- χωρίς καμία συντριβή ή μετάνοια-ομολόγησε τη δολοφονία.
Το σκυλί; Τι απέγινε το μικρό σκυλάκι της φωτογραφίας; Ζει; Στο δρόμο; Κάπου αλλού; Η- δεν τολμώ να το πιστέψω- μήπως είχε κι αυτό... ανάλογη τύχη; Παρά τα δημοσιεύματα κανείς μέχρι στιγμής δεν το έχει εντοπίσει, ούτε έχει στοιχεία για την τύχη του.
Σε περίπτωση που δείτε στην περιοχή ένα... τρομαγμένο σκυλί που σας θυμίσει αυτό της φωτογραφίας καλέστε στο τηλέφωνο: 6972607907.
Εύχομαι να υπάρχει...