Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Σωματική Υγεία; ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΗ

 

Με το διαλογισμό στις Δίδυμες καρδιές που χρησιμοποιεί την προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης προκειμένου να κάνει στον προσευχόμενο ένα κανάλι ευλογιών για τη γη, το σεμινάριο ‘Twin Hearts Meditation with Self Healing’ την Τρίτη 22 Μαΐου στο Anima Healing Center θα σου μεταμορφώσει στην κυριολεξία τη ζωή.

 

Αν θα ήθελες να εφαρμόσεις έναν εύκολο, γρήγορο καθοδηγούμενο διαλογισμό που εφαρμόζουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από το θρησκευτικό τους προσανατολισμό, τότε το ‘Twin Hearts Meditation with Self Healing’ στο Anima Healing Center είναι για σένα.

Με το συχνό διαλογισμό στις Δίδυμες καρδιές βελτιώνεις τη σωματική και συναισθηματική σου υγεία και αναπτύσσεις την πνευματική σου σύνδεση με τον Θεό.

Τα πλεονεκτήματα από την πρακτική του είναι αυτοπεποίθηση, εκτίμηση για τον εαυτό σου και τους άλλους, ενώ δυναμώνει και διατηρεί το σώμα υγιές, ανακουφίζει από το στρες και σε κάνει πιο χαρούμενο, βελτιώνοντας τις σχέσεις και αναπτύσσοντας τη διαίσθηση.

Αυτή η εκδοχή του διαλογισμού ‘Δίδυμες Καρδιές’ στο Anima συμπεριλαμβάνει και αυτοθεραπεία. Κατά τη διάρκειά του, το Θεϊκό φως κατευθύνεται από την κορόνα σε όλα τα σημεία του σώματος και τα όργανα προκειμένου να επιτευχθεί η ομοιόσταση του οργανισμού. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η βελτίωση των σωματικών προβλημάτων και η διατήρηση ενός υγιούς σώματος.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Παρότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά δυνατό και αποτελεσματικό διαλογισμό, δεν αντικαθιστά την αλλοπαθητική ιατρική, ενώ δεν συνιστάται για ηλικίες κάτω των 16 ετών, σε ανθρώπους με υπέρταση και προβλήματα καρδιάς, σε εγκύους, σε ισχυρούς καπνιστές και σε ανθρώπους που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κρέατος και κυρίως χοιρινού.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τρίτη 22 Μαΐου, 20:00.

Κόστος: Είσοδος με ελεύθερη εισφορά/ Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Anima Healing Center: Σπύρου Μήλιου 19, Ηλιούπολη, τηλ. 6977 337586 (Τσόλη Μαρία)|   animahealingcenter@gmail.com | www.animahealingcenter.com