Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Σκυλιά ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ να βγούμε στους δρόμους (video)

 

 

Θεωρούσα πως ο νόμος είναι για να προστατεύει (τον αδύναμο). Διαβάζοντας το νομοσχέδιο που αφορά στα ζώα συντροφιάς, συνειδητοποίησα -παρότι σκύλος και συνεπώς χωρίς τη δική σου λογική- πως κάποια νομοσχέδια-τρομοσχέδια το μόνο σκοπό που εξυπηρετούν είναι να δηλώνουν τον απίστευτο κυνισμό και την παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης των ανθρώπων!

 

Σοκαριστικό; Κυνικό; Χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης και ουδέν ζωοφιλικό ένστικτο; Δύσκολο να βρει κανείς χαρακτηρισμό για το νομοσχέδιο που παραδόθηκε από τον Υπουργό  Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ Ε. Αποστόλου στην Πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας κ. Νατάσα Μπομπολάκη και αφορά στα ζώα συντροφιάς.

Βεβαίως, ο Υπουργός δήλωσε ότι κατά τη μακρά περίοδο της διαβούλευσης, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μπορεί να κρατήσει έως και 3 μήνες, είναι πρόθυμος να συζητήσει εξαρχής με τις φιλοζωικές οργανώσεις της χώρας τις προτάσεις τους, οι οποίες λόγω των πρωτοφανών και απαράδεκτων χειρισμών του αναπληρωτή Υπουργού κ. Τσιρώνη, όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία, κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης του νομοσχεδίου, δεν κατατέθηκαν ποτέ. Ωστόσο, η τελευταία επεσήμανε στον Υπουργό τη δική του μεγάλη ευθύνη για τις... εξελίξεις, καθώς ‘όλο αυτό το διάστημα της διαμόρφωσης του νομοσχεδίου και παρά το τεράστιο κύμα διαμαρτυρίας αλλά και τη μη συμμετοχή στον υποτιθέμενο διάλογο τόσο της Κ.Ε.Δ.Ε. όσο και της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλοζωικών οργανώσεων της χώρας, ουδόλως παρενέβη’.

Τι σημαίνει στην πράξη η τυχόν εφαρμογή του νομοσχεδίου όμως;

-Ότι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για μαζικές ευθανασίες, αφού η ασφαλιστική δικλείδα των φιλοζωικών σωματείων στις 5μελείς επιτροπές παύει να υπάρχει

-Ότι μέσα από αντιφατικές και αλληλοαναιρούμενες διατάξεις καταργείται η εθελοντική προσφορά των φιλοζωικών σωματείων, γεγονός που θα έχει σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει αδέσποτα η χώρα, ενώ αξίζει να επισημάνουμε εδώ ότι καταργείται η υιοθεσία νεαρών ζώων μέχρι και 6 μηνών 

-Ότι καταργείται στην ουσία η υιοθεσία αδέσποτων ζώων από χιλιάδες φιλόζωους πολίτες χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία σημειωτέον και ανήκουμε

-Ότι χιλιάδες Έλληνες πολίτες θα κληθούν μέσα από τους περιορισμούς του αριθμού των ζώων στις κατοικίες και τα διαμερίσματα να πετάξουν τα ζώα τους διαφορετικά θα υποστούν τα εξοντωτικά πρόστιμα που προβλέπονται στο νομοσχέδιο έκτρωμα

-Ότι εισάγεται και πάλι ο εφιάλτης της επονείδιστης τροπολογίας για την εξορία των αδέσποτων στα όρη και τα βουνά

-Ότι οι κτηνίατροι καλούνται να μην εξετάζουν ζώα άρρωστα, τραυματισμένα, δηλητηριασμένα κ.λπ. αν δεν έχουν σήμανση

-Ότι ο πνιγμός, η σύνθλιψη, η δηλητηρίαση, το κρέμασμα κ.λπ. των ζώων δεν υπάγονται στην πρωτοεισαγόμενη έννοια της μη σύννομης θανάτωσης και έχουν μικρότερες ποινές φυλάκισης κοκ.

Αν είσαι άνθρωπος και με αγαπάς, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ στη ΦΡΙΚΗ.

Αν είσαι σκύλος και... κατανοείς, ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ ΣΟΥ.

Αν είσαι πολίτης που πιστεύει στο Κράτος και την έννοια ΔΙΚΑΙΟΥ, βρες τον τρόπο να πεις το δικό σου ‘ΟΧΙ’ σε αυτή την κατάντια, δείχνοντας τι σημαίνει πραγματικά δικαιοσύνη.

Και... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ...

-Όπου δεν υπάρχει νόμος, υπάρχει ΑΣΥΔΟΣΙΑ.

-Όπου υπάρχει ΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, μπαίνουν τα θεμέλια για μια ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

Κι αν νομίζεις πως επειδή δεν μπορώ να κρατήσω πανό δεν θα καταφέρω να κρατήσω και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μου, σε διαβεβαιώ πως είσαι απόλυτα γελασμένος, παντελώς αδαής και με κάθε τρόπο ανόητος!