Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Σιωπηλός, καθαρός νους

 

Στη διδασκαλία του Ινδού πνευματικού δασκάλου Osho θα σε μυήσει το σεμινάριο διαλογισμού ‘Η απλότητα του διαλογισμού’, που πραγματοποιείται στο Κέντρο Ρέικι, Ολιστικής Θεραπείας & Διαλογισμού ‘Νόρα’ την Κυριακή 08 Οκτωβρίου.

 

Τρεις τεχνικές χαλάρωσης και ενημέρωση για το διαλογισμό στην καθημερινότητά σου περιλαμβάνει το δίωρο σεμινάριο ‘Η απλότητα του διαλογισμού’ που διοργανώνεται στο Κέντρο διαλογισμού ‘Νόρα’. Εδώ θα βιώσεις την ομορφιά και τη μαγεία του διαλογισμού μέσα από διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους του Ινδού πνευματικού δασκάλου Osho, που έχουν φτιαχτεί εδικά για τους πολυάσχολους ανθρώπους της Δύσης, όπου οι ανάγκες, οι ρυθμοί και η πίεση της καθημερινότητας είναι δυσβάσταχτοι, εμποδίζοντας έτσι τη βαθιά εσωτερική χαλάρωση, την καθαρότητα του νου, την ένωση και τη χαρά. Καθώς το πρώτο πράγμα που κάνει ο διαλογισμός είναι ‘να διώξει όλα εκείνα τα άχρηστα που εσύ ονομάζεις νου και να αφήσει τον εγκέφαλό σου ΣΙΩΠΗΛΟ, ΚΑΘΑΡΟ και ΑΘΩΟ, όπως όταν γεννήθηκες’. Και, όπως λέει και ο Δάσκαλος, ‘Και τη στιγμή που απελευθερώνεται ο εγκέφαλος από τον νου αντιλαμβάνεσαι έναν καινούριο χώρο που ονομάζεται ψυχή’.

Διάρκεια διεξαγωγής: 10.00-12.00/ Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ + ΦΠΑ/ Κράτηση θέσης: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ/ Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής: Mandala, τηλ. 6944-244616, nirava.mandala@gmail.com

Νόρα-Κέντρο Ρέικι, Ολιστικής Θεραπείας & Διαλογισμού: Π. Νιρβάνα 19, Νέο Ψυχικό.