Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Πώς προετοιμάζεται μια... σκηνική παραγωγή;

 

Είσαι νέος καλλιτέχνης, ηλικίας 18-28 ετών, με ειδίκευση στη φωνή, σοπράνο, μέτζο σοπράνο, άλτο, κόντρα τενόρος, τενόρος, μπάσος και σπουδαστής σε αναγνωρισμένο ελληνικό ωδείο επιπέδου από Β’ ανωτέρα και άνω; Ή… μήπως απόφοιτος ελληνικού αναγνωρισμένου ωδείου; Ή... φοιτητής σε ελληνικό ή ξένο ΑΕΙ;

Δήλωσε τώρα μέχρι τις 15 Μαΐου τη συμμετοχή σου για ακρόαση στο  Art Campus 2018 στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, από τις 6 έως τις 20 Ιουλίου.

 

Ο σύλλογος ‘ Οι Φίλοι της Μουσικής’ καλεί νέους ταλαντούχους λυρικούς τραγουδιστές για να συμμετάσχουν -δωρεάν και με τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής να καλύπτονται από τον Σύλλογο με την ευγενική χορηγία της  Οικογένειας Γ. και Φ. Λιβανού- στο επταήμερο δραματοποιημένο μουσικό εργαστήριο ‘Η Αριάδνη στους Δελφούς’, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

Κλάουντιο Μοντεβέρντι (1567 - 1643): “Ο Θρήνος της Αριάδνης"
μαδριγάλι σε τέσσερα μέρη για 5 φωνές, VI βιβλίο μαδριγαλιών, SV 107
Λιμπρέτο-στίχοι: Οττάβιο Ρινουτσίνι (1562-1621)
Στο ειδικά σχεδιασμένο επταήμερο εργαστήριο οι  νέοι λυρικοί τραγουδιστές θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη θεατρική πλευρά ενός μουσικού δράματος και να εξοικειωθούν με τα βασικότερα στάδια προετοιμασίας μιας σκηνικής παραγωγής, εστιάζοντας εξίσου τόσο στο μουσικό όσο και στο υποκριτικό μέρος.
Το εργαστήριο θα κορυφωθεί με την παρουσίαση του έργου,
σε χώρο των Δελφών, ανοιχτή στο κοινό.

Σκηνοθεσία -σκηνική επιμέλεια: Πάρις Μέξης/ Μουσική προετοιμασία: Δημήτρης Μπουζάνης.

Όροι συμμετοχής: https://www.artcampus.net/rules /

Αίτηση συμμετοχής στις ακροάσεις: https://www.artcampus.net/application

Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών: Δελφοί, τηλ. 2265082731.