Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Pop hits και... καψούρικα;

 

Παράδοξος συνδυασμός, ομολογουμένως! Αυτή ωστόσο η παραδοξότητα είναι που κάνει τόσο ξεχωριστή τη μουσική παράσταση ‘Bang Bang’, που τα Σάββατα 21 & 28 Οκτωβρίου και επίσης στις  04 Νοεμβρίου φέρνει στη σκηνή του PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs τον Δώρο Δημοσθένους και τη Λένα Κιτσοπούλου.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι ενώνονται σ’ ένα κοινό πρόγραμμα στη σκηνή του Passport, που σμίγει την classic παρουσία του Δημοσθένους μέσα από ελληνικά και ξένα τραγούδια του ’50 και του ’60, με την ανατρεπτική παρουσία της sui generis Κιτσοπούλου, που αγαπάει εξίσου το Felicita του Al Bano με τον Τσιτσάνη και τα pop hits του ’80, με τα ελληνικά «καψούρικα» του Στράτου Διονυσίου. Στη μουσική παράσταση ‘Bang Bang’, οι δυο φίλοι που τους ενώνουν πολλά ξενύχτια, ατέλειωτα γέλια και πολύ τραγούδι μεταφέρουν το κλίμα αυτής της φιλίας σε ένα πρόγραμμα που θα αγκαλιάσει όλους τους φίλους του καλού τραγουδιού.

Οι δυο τους θα τραγουδήσουν μαζί όσα έπαιζαν τόσο καιρό στις φιλικές τους συναντήσεις, θα αστειευτούν, θα χορέψουν και θα μυήσουν το κοινό στο εκρηκτικό σύμπαν του Bang Bang!

Ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στις ενορχηστρώσεις βοηθάει με την εμπειρία του να ακουστεί ανανεωμένο και αρμονικό αυτό το ετερόκλητο και προκλητικό μουσικό ταξίδι.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νεοκλής Νεοφυτίδης: πιάνο, ενορχηστρώσεις/ Μιχάλης Δάρμας: κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο/ Τάκης Βασιλείου: Κρουστά, ντραμς/ Παντελής Τζιάλας: Κλασική και ηλεκτρική κιθάρα/ Κώστας Βαζούρας: Σαξόφωνο άλτο και σοπράνο, φλάουτο/ Σωτήρης Πέπελας: Τρομπέτα/ Γιώργος Πετρούδης: μπουζούκι/ Eπιμέλεια προγράμματος: Χρήστος Καρυώτης.

Εισιτήρια:13 ευρώ (με μπίρα ή κρασί στο bar) – 20 ευρώ (με ποτό, σε τραπέζι)/ Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, Seven Spot, Reload, Media Markt, Ευριπίδης, Αθηνόραμα, τηλ. 11876.

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs: Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα, τηλ. κρατήσεων 2105222203, www.pass-port.com.gr