Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Το πνεύμα του Σταμάτη...

 

Ανεξάντλητος. Εμπνευσμένος. Δημιουργικός τόσο ώστε ν’ αναρωτιέσαι πώς αντέχει. Ο Σταμάτης Κραουνάκης φέρνει για έξι παραστάσεις στο έξοχο νεοκλασικό φουαγιέ Α του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, από Τετάρτη 17 έως Κυριακή 21 Οκτωβρίου, το εκπληκτικό του ‘Duende (Το πνεύμα της γης)’, το cd+βιβλίο του οποίου κυκλοφορεί από την Άπαρσις, Λυχνία & MLK. Εγώ και θα ξαναδώ την παράσταση, αφού λατρεύω Λόρκα και… υποκλίνομαι στην εκάστοτε έμπνευση του Σταμάτη και το βιβλίο+cd που ήδη έχω, θα το πάρω δώρο σε φίλους. Απλά γιατί ό,τι είναι τέχνη αξίζει να το διαδίδεις…

 

Το Θέατρο Τέχνης συνεργάζεται με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τον τελευταίο κύκλο παραστάσεων μιας ποιητικής πράξης που χαράχτηκε στην καρδιά των θεατών της. Πρόκειται για το ‘Duende’ του Σταμάτη Κραουνάκη, που έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για έξι εμπνευσμένες παραστάσεις υπό το φως των κεριών και με φυσικό ήχο.

Μετάφραση κεμένου: Ολυμπία Καράγιωργα/ Μετάφραση ποιημάτων: Ανδρέας Αγγελάκης/ Σύνθεση τραγουδιών - διδασκαλία παράστασης - Ερμηνεία: Σταμάτης Κραουνάκης/ Βοηθός: Χρήστος Γεροντίδης/ Μουσική επεξεργασία: Σταμάτης Κραουνάκης, Βασίλης Ντρουμπογιάννης, Βάιος Πράπας, Γιώργος Ταμιωλάκης/ Σκηνογραφική επιμέλεια:  Χριστίνα Κάλμπαρη/ Σχεδιασμός Φωτισμών: Στέλλα Κάλτσου/ Κοστούμια: Θοδωρής Καραγκούνης, L'AProatelier / Διεύθυνση παραγωγής: Ερατώ Αγγουράκη.

 

Συνομιλούν και ερμηνεύουν τα τραγούδια:

Χρήστος Γεροντίδης/Κώστας Μπουγιώτης

Και οι μουσικοί:

Πιάνο: Βασίλης Ντρουμπογιάννης/ Τσέλλο: Γιώργος Ταμιωλάκης.

Έναρξη: 21.30/ Τιμές εισιτηρίων : 15€, 10€ φοιτητικό, 5€ άνεργοι, Α.Μ.Ε.Α./ Προπώληση: Viva & στο ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

www.aparsis.gr/ τηλ. 2155155600

aparsis.music@gmail.com/

www.facebook.com/aparsispublications

ΛυχνίαLychnia-www.facebook.com/lychnia/

MLK www.facebook.com/MusicLinksKnowledge, www.youtube.com/MusicLinksKnowledge

 

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς, τηλ. 210 4143 357, www.dithepi.gr