Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Πήρα μετάθεση και... φεύγω!

Επιτέλους! Η Πανελλαδική Φιλοζωϊκή & περιβαλλοντική Ομοσπονδία δικαιώθηκε. Και μαζί της κι εγώ. Η γνωστή... αυθαιρεσία που, κατά παράβαση της νομοθεσίας μου απαγόρευε ν’ ακολουθώ στο στρατιωτικό οίκημα τον κηδεμόνα μου έλαβε τέλος με το άρθρο 39 του Ν. 4407/2016 που δημοσιεύτηκε στις 27/7/2016. Παίρνω μετάθεση και... φεύγω, σου λέω...

Ξέρεις πόσα κατοικίδια είχαν κατ’ ανάγκη εγκαταλειφθεί εξαιτίας τη μη εφαρμογής του νόμου, ο οποίος ενώ μου επέτρεπε να βρίσκομαι όπου και ο στρατιωτικός κηδεμόνας μου, στην ουσία μου απαγορευόταν η είσοδος; Τώρα ο αγώνας στρέφεται σε... άλλο μέτωπο. Στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ. Εδώ που... αν έχει κέφια ο οδηγός μου επιτρέπεται να ταξιδέψω. Έτσι και... δεν τα πάει καλά με τα ζώα όμως εγώ μένω απέξω κι ας ζω στην Ελλάδα της Ευρώπης. Γιατί; Γιατί ενώ αρχικά με την υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1181/19-06-2015 αυτό ήταν εφικτό, ο Υπουργός απέσυρε την απόφαση. Μωρέ ωραίο Κράτος είναι τούτο. Από τη μια γίνονται βήματα να πάμε μπροστά και από την άλλη... πάμε πίσω.

Από τη μια θεωρούμαστε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από την άλλη έχουμε τις δικές μας τακτικές, ανεξάρτητες από των άλλων χωρών και... με ...τάσεις... πρωττυπίας στην... αδικία. Ευτυχώς που δεν είμαι άνθρωπος. Γιατί αν για το πρώτο θα μπορούσα να πω χίλια μπράβο, για το... δεύτερο έχω ένα μεγάλο ‘Φτου’!