Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Όταν το τραγούδι βγάζει… φλόγες

 

‘Το τραγούδι φλόγες βγάζει, όταν πάμε Petrogazi”. Αυτό είναι το σουξέ της εποχής, φίλε μου. Και σε περίπτωση που θέλεις όχι μόνο να το ακούσεις μα να το… βιώσεις κιόλας, δεν έχεις παρά να βρεθείς την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου στο PETROGAZI!

 

Μία ατμόσφαιρα κοσμικού κέντρου όταν τα «μπουζούκια» φιλοξενούσαν λαϊκά τραγούδια. Μια τέτοια ατμόσφαιρα ονειρεύτηκε να μεταφέρει στο σήμερα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και να στήσει ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα... Μία μουσική παράσταση με άρωμα εποχής, που ξεκινάει από το Ρομαντικόν Μπαρ του Μάρκου Βαμβακάρη, περνάει για λίγο από τις θρυλικές μπουάτ και τις μουσικές σκηνές του ΄70 και του ΄80 για να καταλήξει σε γλέντι με τις πενιές των μεγάλων δημιουργών στα κοσμικά κέντρα του ΄60, όπως του Τσιτσάνη, του Καλδάρα, του Ζαμπέτα και του Χιώτη. Ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Συνοικία Ασμάτων», με πρωθιέρεια την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο ρόλο της λαϊκής τραγουδίστριας, τέσσερις νέους αηδονόλαλους τραγουδιστές, τον Άγγελο Ανδριανό, τη Μαίρη Δούτση, τον Ανδρέα Λάφη και τη Δήμητρα Σταθοπούλου, και μία ορχήστρα με επτά δυνατούς παίκτες. Πού; Στο ζεστό χώρο της οδού Βουτάδων που βάφτισε Petrogazi!

Ο Μαέστρος και ηθικός αυτουργός της παράστασης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) εμφανίζεται στον -κατά βάση βιωματικό- ρόλο του φάλτσου τραγουδιστή…

Στο Petrogazi και στη «Συνοικία Ασμάτων» θα φιλοξενούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σπουδαίοι καλλιτέχνες. Με την Ελένη Τσαλιγοπούλου να ξεκινά στις 03 Νοεμβρίου, αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνουν η Κατερίνα Κούκα με τη Λιζέτα Καλημέρη, ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Κανά.

Τραγουδούν: Άγγελος Ανδριανός, Μαίρη Δούτση, Ανδρέας Λάφης, Δήμητρα Σταθοπούλου/ Συμμετέχει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΗ - ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου/ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ: Θανάσης Τσαουσέλης/

Μουσικοί: Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα, Γιάννης Ψάλτης – τύμπανα, Γιώργος Ζωγράφος – ακορντεόν, Θανάσης Κανέλλος – κιθάρα, Αποστόλης Παπαπέτρος – μπάσο, Βαγγέλης Ζαρμπούτης – μπουζούκι, Αλέξανδρος Καραμπίλας – μπουζούκι, Φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής ,Ηχοληψία: Κώστας Σωτηρίου - Αριστοτέλης Διαμαντίδης

Παραστάσεις: Παρασκευή & Σάββατο (Από 03 Νοεμβρίου)

PETROGAZI: Βουτάδων 8, Γκάζι, τηλ. 2130185101.