Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Όταν ο Καρλ ήταν στο Σόχο...

Σε απευθείας μετάδοση από το Bridge Theatre του Λονδίνου η ξεκαρδιστική κωμωδία των Richard Bean & Clive ColemanYoung Marx’ παρουσιάζεται την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου –με αγγλικούς υπέρτιτλους- στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής.

 

Μια ολοκαίνουργια κωμωδία από το συγγραφικό δίδυμο, βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα από την περίοδο της παραμονής του Καρλ Μαρξ στο Σόχο του Λονδίνου, παρουσιάζει σε απευθείας μετάδοση από το Bridge Theatre του Λονδίνου το Μέγαρο.

Ένα απολαυστικό έργο από τους συντελεστές της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας του Μπρόντγουεϊ και του Ουέστ Εντ One Man, Two Guvnors. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Ρόρυ Κιννήαρ, γνωστός στους φίλους των κινηματογραφικών μπλόκμπαστερ από τη συμμετοχή του στην τελευταία ταινία του James Bond (Spectre, 2015), που έχει τιμηθεί με δύο βραβεία Ολιβιέ και έχει λάβει μέρος σε σημαντικές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας (Η όπερα της πεντάρας, Οθέλλος κ.ά.). Τον Φρήντριχ Χέγκελ ενσαρκώνει ο Όλιβερ Κρις (Δωδέκατη νύχτα, Green Wing).

Μέγαρο Μουσικής: Βασ.  Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333, www.megaron.gr