Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Όταν λέμε πολεμικές τέχνες... (video)

 

... ένα όνομα μας έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό: Αυτό του Τσάκι Τσαν, του μεγάλο μύθου του Κουνγκ Φου, που δημιούργησε τη δική του ομάδα με πολεμιστές Κουνγκ Φου  Jackie Chan Long Yun Kung Fu Troupe’. Ο μεγαλύτερος ίσως σταρ ταινιών πολεμικών τεχνών, που το 2016  έλαβε το «τιμητικό» Oscar για τα εξαιρετικά επιτεύγματά του, από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου θα... ταράξει το Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου. Εσύ πού θα είσαι;

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα -και μάλιστα στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου- η ομάδα του θρύλου των πολεμικών τεχνών Τσάκι Τσαν έρχεται να προσφέρει στους φίλους του Μεγάλου Δασκάλου ένα μοναδικό υπερθέαμα. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο 64χρονος Τσάκι σήμερα: «Μετά από 58 χρόνια στο Κουνγκ Φου που είναι η ζωή μου, ήρθε η στιγμή να δώσω στη νέα γενιά τη σκυτάλη και την αγάπη μου για αυτή τη μοναδική εμπειρία, που όποιος τη ζήσει, δεν θα την ξεχάσει ποτέ...».

Από τους πιο διάσημους Ασιάτες, αλλά και ζωντανή απόδειξη για τη δύναμη της θέλησης, καθώς έκανε την πρώτη του ταινία στην ηλικία των οκτώ ετών, έχοντας ήδη ως τότε συμμετάσχει σε περίπου τριάντα ταινίες πολεμικών τεχνών, ο ευφυής πολεμιστής με την ομάδα του θα παρουσιάσουν μια εντυπωσιακή παράσταση με εκπληκτικές εναέριες κινήσεις, έτσι όπως τις έχει διδάξει εκείνος στη νέα γενιά, καθώς και μοναδικές βιντεοπροβολές.

Το Κουνγκ Φου στα κινέζικα δεν σημαίνει να παλεύεις. Σημαίνει να πετύχεις την τελειότητα τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Η παράσταση Kung Fu Warriors που θα δεις ακολουθεί τις αρχαίες παραδόσεις και φιλοσοφίες που δείχνουν το μεγαλείο του κινεζικού λαού μέσα από τη θεωρία των πέντε στοιχείων (Νερό, Μέταλλο, Φωτιά, Γη, Ξύλο) που δίνει τη ζωή στο σύμπαν αλλά και σε κάθε πλάσμα που θεωρείται μια μικρογραφία του σύμπαντος. Στην Κίνα αποτελεί σήμερα τον ακρογωνιαίο λίθο για πάρα πολλούς, αν όχι για όλους τους τομείς: Την ιατρική, τις πολεμικές τέχνες, τη στρατηγική, την πολιτική, την αρχιτεκτονική, την καλλιγραφία, τη ζωγραφική, κ.ά.

Τα 5 στοιχεία ή κινήσεις βρίσκονται στη βάση όλων των πραγμάτων που συναπαρτίζουν τον κόσμο μας, άρα και εμάς. Αλλά κάθε στοιχείο έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια σε σχέση με τα άλλα και καθένα συμπληρώνει τα υπόλοιπα ώστε να υπάρχει η ισορροπία στη δημιουργία. Η ιδιαίτερη ποιότητα κάθε στοιχείου και οι σχέσεις μεταξύ τους είναι που διατηρούν την τάξη.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17.30
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ (ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ)
VIP ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 54 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ: 27 ΕΥΡΩ
Α ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 44 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ: 22 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 36 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ: 18 ΕΥΡΩ

ΚΕΡΚΙΔΑ (ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ)

Γ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 26 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65+, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 13 ΕΥΡΩ
Δ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 18 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65+, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 9 ΕΥΡΩ
Ε ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 10 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65+, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 5 ΕΥΡΩ
 
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: τηλ. 211 77 01 700.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:  www.viva.grwww.christmastheater.gr τηλ. 211 77 01 700.

Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου (Βεΐκου): Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 2102143300.