Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Οι απόφοιτοι συστήνονται... (video)

 

Οι φετινοί απόφοιτοι της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν συστήνουν τη δουλειά τους στο κοινό, παρουσιάζοντας για 6 βράδια τις παραστάσεις ‘Δον Κιχώτης’ & ‘Φέστεν - Οικογενειακή Γιορτή’ ως μέρος της δουλειάς των διπλωματικών τους εξετάσεων.

 

Η ιστορία του Δον Κιχώτη ζωντανεύει στη σκηνή της Φρυνίχου, με τους νέους απόφοιτους να συστήνονται στο κοινό μέσα από μία παράσταση που συνδυάζει δύο διαφορετικά έργα. Τη διασκευή της ιστορίας του Δον Κιχώτη του Μιγκέλ ντε Θερβάντες και το «Φέστεν - Οικογενειακή Γιορτή» σε θεατρική διασκευή του Ντέιβιντ Έλντριτζ.

Έτσι, αρχικά μέσω του σωματικού αυτοσχεδιασμού, χωρίς καθόλου σκηνικά και κοστούμια, οι 19 απόφοιτοι συνθέτουν αποκλειστικά με τα σώματά τους την ιστορία του μυθικού ονειροπόλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη και χορογραφίες Χρυσηίδας Λιατζιβίρη. Στη συνέχεια παίζουν το ‘Φέστεν - Οικογενειακή Γιορτή’, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή, ένα σύγχρονο δανέζικο έργο, ακατάλληλο για ανηλίκους που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ. Μία μεγαλοαστική οικογένεια μαζεύεται στο πατρικό σπίτι για να γιορτάσει τα γενέθλια του πατέρα. Αυτά που θα ακολουθήσουν, όμως, θα διαταράξουν για πάντα τους οικογενειακούς δεσμούς.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μάκης Ανδριανός, Βασίλης Αουάντ, Μαρία Γραβάνη, Λίνα Δημάκη, Μαριέλα Δουμπού, Άλκηστις Ζιρώ, Κώστας Κουτρούλης, Γεωργία Κριτσαντώνη, Γιώργος Κυριαζόπουλος, Ευσταθία Λαγιόκαπα, Δάφνη Λαζαροπούλου, Δανάη Λιοδάκη, Πάνος Λουκαΐδης, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Σοφία Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Παπαδημητρίου, Βασίλης Φακανάς, Σάντυ Χατζηιωάννου, Αντώνης Χρήστου.

Παραστάσεις: Από 23 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου/ 19:30 ΔON KIXΩTHΣ – ΕΙΣΟΔΟΣ 6,00€ / 21:30 Festen - ΕΙΣΟΔΟΣ 8,00€.
Ενιαία είσοδος και για τις δύο παραστάσεις: 10,00€.

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν- Φρυνίχου: Φρυνίχου 14, Πλάκα, τηλ. 2103222464.