Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ο βράχος της Ακρόπολης χορεύει tango!

Την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου ο βράχος της Ακρόπολης θα πλημμυρίσει από αγαπημένες μελωδίες του μεγάλου Αργεντίνου,  Astor Piazzola με την χορευτική Compañia Tango en Eros, του Tango Αcropolis Festival, να παρουσιάζει στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού  τη μουσικοχορευτική παράσταση Tango por Piazzola.

Κάτω από τη λάμψη του αρχαίου βράχου και της φθινοπωρινής πανσέληνου εννιά ζευγάρια χορευτών με guest star την εξαιρετική χορεύτρια από την Αργεντινή, Mora Godoy, θα ταξιδέψουν το κοινό στις νοσταλγικές γειτονιές του Buenoς Aires καθηλώνοντας το με τις εκρηκτικές και σπάνιες  χορογραφίες τους με τη συνοδεία της ορχήστρας Quinteto Tangarto  και τη σαγηνευτική φωνή της Martha Moreleon. Όλα αυτά στο μεγάλο αφιέρωμα στον καλλιτέχνη που με τις νότες του έδωσε νέα πνοή στο Tango και έμπνευση σε εκατοντάδες μουσικούς παγκοσμίως. Τον Astor Piazzola, που δυο χρόνια πριν το θάνατο του εμφανίστηκε στο Ηρώδειο με τον  συνθέτη, φίλο και θαυμαστή του, Μάνο Χατζιδάκι, σε μία συναυλία που έμελλε να είναι η τελευταία του και  ηχογραφήθηκε ζωντανά με μαέστρο τον Μάνο Χατζιδάκι και την Ορχήστρα των Χρωμάτων. Είκοσι έξι χρόνια μετά, στον ίδιο χώρο, η μουσικοχορευτική παράσταση Tango por Piazzola  έρχεται για να ζωντανέψει την  αξέχαστη αυτή   βραδιά- νοσταλγικό ταξίδι στη μαγεία, το πάθος και το ρομαντισμό του Tango!

Έναρξη: 21.00/Εισιτήρια: 55, 45, 35 & 25 ευρώ & 15 ευρώ, άνω διάζωμα & ΑΜΕΑ, 10 ευρώ./Προπώληση:www.viva.gr |11876Public | Παπασωτηρίου | Seven Spots | IANOS | Media Markt

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη, τηλ. 2103241807, www.greekfestival.gr