Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στον Ιανό

Πληθωρικός. Αιρετικός. Πολυτάλαντος. Ο Σταμάτης Κραουνάκης την Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου στις 20.30, βρίσκεται στο καφέ του Ιανού, σε μια συνομιλία με την Ναταλί   Χατζηαντωνίου. Κι, όπως πάντα δεν μασάει τα λόγια του.
Το ραντεβού είναι κάθε δεύτερη Τετάρτη στο καφέ του Ιανού. Εδώ, η Ναταλί  Χατζηαντωνίου συνομιλεί με ανθρώπους που ανεξάρτητα ηλικίας και προέλευσης έχουν δώσει ευδιάκριτο προσωπικό στίγμα γραφής στα ελληνικά, μουσικά πράγματα.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης, προσκεκλημένος την Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου είναι ένας από αυτούς. Η συζήτηση ξεκινά, όπως πάντα από τα... παιδικά χρόνια .Κι ύστερα έρχονται οι υπόλοιπες ερωτήσεις. Έχει... μιμητές; Ανταγωνιστές; Δικό του ρεύμα; Πώς όλο αυτό το... κατάφερε; Οι συζητήσεις αναμεταδίδονται ζωντανά από το  ianos.gr και, μέχρι και τρείς μέρες πριν από κάθε εκδήλωση, το κοινό μπορεί να υποβάλει τις  δικές του ερωτήσεις στον καλεσμένο.
Όσο για τον... πάντα απρόβλεπτο Σταμάτη; Κατεβάζει ιδέες, επιστρέφει στο παρελθόν, κρίνει το παρόν και σχολιάζει το μέλλον. Κάποιοι θα συμφωνήσουν μαζί του. Κάποιοι άλλοι, πιθανόν να εξοργιστούν.  Έτσι συμβαίνει με προσωπικότητες του δικού του βεληνεκούς. Λέξεις  αδέσποτες και μασημένες δεν έχει ο Σταμάτης.  Όλα είναι καλά αλεσμένα στο μυαλό του και την ψυχή του. Σε μια... θεωρία  ζωής, σμιλεμένη μέσα από κόπο, πόνο κι ευαισθησία. Και μαζί, όνειρο και πολλή φαντασία.  Ευτυχώς έχει τη γενναιοδωρία να τα μοιράζεται.
(Ιανός: Σταδίου, τηλ. 2103243387, www.ianos.gr).