Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ο πολυπρόσωπος David Bowie

 

Μια παράσταση - αφιέρωμα στον David Bowie και τις αλλαγές που συνέβησαν στη θαυμαστή καλλιτεχνική του πορεία. Το πολυσυλλεκτικό μουσικό σχήμα Heroes Tribute Band, μια μπάντα που δημιουργήθηκε για να ερμηνεύσει το τεράστιο έργο του Bowie, έρχεται στις 17 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής με την παράσταση ‘ Ch-ch-changes’ για να σε ταξιδέψει σε μερικούς από τους σημαντικότερους σταθμούς στην καριέρα του Starman, φωτίζοντας μερικά από τα highlights αυτής μέσα από τα πολλά πρόσωπα του καλλιτέχνη. -Special guest: Βαγγέλης Γερμανός.

 

Υπήρξε ένας από τους πιο επιδραστικούς και πρωτοπόρους καλλιτέχνες του 20ού αιώνα. Γνωστός για τις μεταμορφώσεις του, δεν δίστασε να πειραματιστεί με τη μουσική και την εικόνα του, αφήνοντας ένα σημαντικό αντίκτυπο στην ευρύτερη ποπ κουλτούρα. Στον David Bowie, έναν από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, που συνέχισε να επανεφεύρει τον εαυτό του και να εκπλήσσει το κοινό μέχρι το τέλος (το τελευταίο του άλμπουμ κυκλοφόρησε δύο μέρες νωρίτερα από την ανακοίνωση του θανάτου του, αφήνοντας ένα τελευταίο δώρο στους εκατομμύρια θαυμαστές του), είναι αφιερωμένη η βραδιά της Παρασκευής 17 Mαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Aθηνών με την Heroes Tribute Band. H μπάντα ξεκίνησε την πορεία της πριν δύο περίπου χρόνια με αφορμή το θάνατο του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη και έχει ήδη στο ενεργητικό της τέσσερα μεγάλα live. Το πρώτο έγινε το Μάιο του 2016, υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακούφιση των προσφύγων. Έκτοτε συμμετέχει σε αφιερώματα για τον Bowie, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου, αλλά και εξαιρετικές κριτικές.

Ιδέα/καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Μπίλιος.

Ώρα έναρξης: 22.00/ Εισιτήρια: 15 ευρώ & 7 ευρώ (φοιτητικό, AMEA, ανέργων, +65, πολύτεκνοι)/

Προπώληση εισιτηρίων: τηλ. 210 72 82 333, https://webtics.megaron.gr/en/events/?eventid=2203&showid=4772#4772/και σε όλα τα καταστήματα Public

Heroes Tribute Band: Νεκτάριος Nekk Γεωργιάδης, Tolis Fasois, Lou is, Γιώργος Μπίλιος Sugahspank!

 

Μέγαρο Μουσικής: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 2107282333, www.megaron.gr