Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ο λώρος της ΖΩΗΣ

 

Μόνο αν καταφέρεις να βρεις τη ζωτική σύνδεση με το λώρο της ζωής, θα οδηγηθείς σε ένα νέο παρόν. Ένα παρόν ανοιχτό σε κάθε πρόκληση χωρίς να φοβάσαι... Το σεμινάριο χοροθεραπείας ‘Φόβος για ζωή’ με τη Λήδα Shantala που διεξάγεται στις 27 Μαΐου στο χώρο του Shantom, θα σε βοηθήσει να κάνεις ακριβώς αυτό.

 

Τι είναι η Ζωή; Τι... άλλο, εκτός από πρόκληση; Δεν ορίζεται, δεν προβλέπεται, δεν περιορίζεται. Εκτός αν το κάνεις εσύ. Ηθελημένα. Ή ασυναίσθητα σαμποτάροντας τον εαυτό σου, αφού μέσα στον καθένα ‘ζουν’ τραυματικές εμπειρίες, οι οποίες λειτουργούν ως φίλτρα που αλλάζουν την πραγματικότητα, κάνοντάς τη συχνά να φαίνεται ως απειλή. Κι εδώ βρίσκει και τρυπώνει ο φόβος και η ψυχοσωματική του σύσπαση.

Μέσα σε αυτό το περιορισμένο ψυχικό εύρος, οι επιλογές είναι πάντα συντηρητικές στις ζωογόνες δυναμικές, μην και απειληθεί η ζώνη ασφάλειας με τις μικρές, φτωχές της ισορροπίες.
Το σεμινάριο χοροθεραπείας της Λήδας Shantala ‘Φόβος για τη Ζωή’ θα ξεδιπλώσει τη δυνατότητα του να δεις και να αισθανθείς τις αντίρροπες με τη ζωή δυνάμεις και να βρεις τη ζωτική σύνδεση με το λώρο της ζωής, ζητούμενο ενός καινούριου σήμερα και πολλά υποσχόμενου αύριο.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Κυριακή 27 Μαΐου 2018 | 11:00 – 15:00/ Δηλώσεις συμμετοχής, εξόφληση: έως την Παρασκευή 25 Μαΐου στη γραμματεία του Shantom/ Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Τρίτη & Πέμπτη 10.30-13.30 - Δευ έως Παρ. 18.00-22.00.

Shantom, Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών:Τριπόλεως 35Α, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6717529 | info@shantala.gr | shantala.gr