Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ο Ιταλός πρέσβης της ρέγγε...

 

O Alborosie, για την ακρίβεια Alberto D' Ascola, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, κάτοικος του Kingston της  Jamaica και πλέον και ένας από τους διασημότερους εκπροσώπους της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής, την Τρίτη 24 Ιουλίου έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

 

Λίγο μετά από την κυκλοφορία του 6ου studio album της καριέρας του " Alborosie Meets The Wailers United:Unbreakable", στην ηχογράφηση του οποίου έχει συνεργαστεί με την... dream teamτης reggae σκηνής, ξεκινώντας από τα βασικότερα μέλη των θρυλικών Wailers τουBob Marley, καθώς και με μια σειρά εξαιρετικών τραγουδιστών, όπως οι Chronixx, JahCure, Beres Hammond και J Boog, ο  Alborosie, ο Ιταλός Πρέσβης της Reggae, ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολης για μια βραδιά χωρίς προηγούμενο!

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με αρκετά albums και remixes στο ενεργητικό του, με γνωστότερα τα "EscapeFrom Babylon " (2009), "2 Times Revolution" (2011), "Sound The System" (2013), "Freedom & Fyah" (2016) -σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία με hits όπως τα " RastafariAnthem", "Call Up Jah", "Kingston Town"- έρχεται με την πολυμελή μπάντα του για να μας θυμίσει το "Soul Pirate" και άλλα πολλά. 

Το 2011, σε μία σπάνια περίσταση, ο Alborosie τιμήθηκε με το Βραβείο M. O. B. O. (Music Of Black Origin) ως το Καλύτερο Reggae Act της Χρονιάς, γεγονός που τον εδραίωσε ως έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους μιας μουσικής που, εδώ και χρόνια, έχει πάψει να περιορίζεται από τη φυλή, το χρώμα του δέρματος και την εθνικότητα.

Κι εσύ έχεις τη δυνατότητα να τον απολαύσεις και να τον χειροκροτήσεις... Είσαι τυχερός, Πολύ τυχερός...

Τεχνόπολη: Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 213 0109300, 213 0109324, www.technopolis-athens.com