Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Μουσική ευαισθησία

 

‘A Tribute to Leonard Cohen’. Το αφιέρωμα στον Leonard Cohen με τη Nalyssa Green, τη Sugahspank! και τη Lou is, με τις μουσικές πρόβες να έχουν ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο του ’17, δίνει ραντεβού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου.

 

Με τις μέχρι σήμερα παρουσιάσεις του να έχουν συναντήσει τη συγκινητική ανταπόκριση του κοινού, με αποκορύφωμα την παρουσίαση στον Κήπο του Μεγάρου το Σεπτέμβριο, όπου οι θεατές ξεπέρασαν τους 2.500 και η ατμόσφαιρα ήταν μαγική, το ‘A Tribute to Leonard Cohen’ παρουσιάζεται για μία ακόμη μοναδική φορά, το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ένα από τα ωραιότερα θέατρα της πόλης.

Τρεις νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν εδώ τα τραγούδια που έχει σφραγίσει ο ποιητής, μουσικός, δάσκαλος και μαθητής ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του και τη ζωή του μέσα από απλές μελωδίες και μια βαθιά "θεία" χρυσή φωνή, συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών. Η Nalyssa Green, η Sugahspank! και η Lou is σε ταξιδεύουν με τις ξεχωριστές φωνές τους στο θαυμαστό σύμπαν του γοητευτικού και ευγενικού καλλιτέχνη με τη χαρακτηριστική βαριά φωνή, που είχε την αυθεντικότητα και την ευτυχία να ζήσει μια γεμάτη ζωή. 

Το οπτικό υλικό της παράστασης έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος σκηνοθέτης Χρήστος Καπάτος.

Έναρξη: 21.00/ Εισιτήρια από 10 ευρώ/

Προπώληση:

-Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά/- TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα, τηλ. 2107234567

Online: https://www.ticketservices.gr/event/a-tribute-to-leonard-cohen/PUBLIC Σε όλα τα καταστήματα Public
Online: http://tickets.public.gr/event/a-tribute-to-leonard-cohen/

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς, τηλ. 210 4143310.