Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Μόνο το ΧΑΔΙ, ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ... (video)

Άνθρωπος είσαι. Τα ξέρεις όλα καλύτερα από μένα. Που σημαίνει πως ‘τίποτα καινούριο δεν έχω να σου πω’, αν... με τη δική μου γλώσσα σε κάνω να καταλάβεις πως αυτό που πάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα γιατρεύει τον πόνο είναι το ΧΑΔΙ. Έτσι συνέβη με μένα. Κι απ’ ό,τι ξέρω, εκεί στους αδέσποτους δρόμους ανθρώπων και σκύλων είναι γεγονός!

 

‘Με φωνάζουνε Νικόλα κι έχω πάντα, πάνω απ’ όλα, μόνο χάδια κι αγκαλιές. Δεν μου δώσανε τη φόλα μα του παπουτσιού τη σόλα και μαζί κάποιες κλoτσιές’. Αυτό είναι συμπυκνωμένο το παρελθόν μου, μα πλέον όλα είναι καλά για μένα. Με σώσανε και τώρα είναι η σειρά σου... Είμαι μια ημίαιμη αγάπη. Ψηλόλιγνος, περίπου 10 μηνών, στειρωμένος, εμβολιασμένος και υγιέστατος.

Τρελαίνομαι για αγκαλιές, βόλτες, παιχνίδια και πολλή αγάπη. Με βρήκαν κουτάβι ακόμα με σπασμένο πόδι, αλλά πόνο δεν έβλεπες στα μάτια μου, μόνο γλύκα στο ανθρώπινο χάδι. Πλέον έχω γίνει ένα όμορφο αγόρι που σηκώνομαι στα 2 μου πόδια όρθιος για να σε αγκαλιάσω και να... καταλάβεις το πόσο πολύτιμος μου είσαι. Τι λες; Θα περπατήσουμε μαζί;

Microchip: 276094180070949

Eπικοινωνία: mail: ioanna.athanassiadou@gmail.com/Τηλ.: 6974-602773.