Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Με... προεκλογικό ύφος...

 

Οι ασκήσεις θεατρικού ακτιβισμού του Βασίλη Παπαβασιλείου που ξεκίνησαν το 2015 στο Θέατρο της οδού Φρυνίχου, συνεχίζονται με την ίδια ζέση, σε μια παράσταση εξίσου έντονη και δυνατή, προεκλογικού ύφους και χαρακτήρα, που κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, ‘Τους ζυγούς λύσατε’!

 

Τρία χρόνια μετά το ‘Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι’, ο Φωκίων Καπνίδης (Βασίλης Παπαβασιλείου) επιστρέφει στο ‘Άσυλο Ανιάτως Ψεκασθέντων Ολικώς Υστερούντων (ΑΑΨΟΥ)’ και στο γνωστό τόπο του εγκλήματος Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στην οδό Φρυνίχου.

Αυτή τη φορά δεν είναι ο βραβευμένος ‘Τρόφιμος της Χρονιάς’, αλλά ο δαφνοστεφανωμένος ‘Ψεκασμένος της οκταετίας’...
Το Ίδρυμα γιορτάζει την έξοδο από τα μνημόνια, κλείνοντας τις πύλες του και ταυτόχρονα πανηγυρίζει για την είσοδο... Πού αλήθεια; Στο Διάστημα; Στις Αγορές; Στα Δυτικά Βαλκάνια;

Απαντήσεις θα δοθούν σε όλα τα ερωτήματα!

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Βασίλης Παπαβασιλείου/ Καλλιτεχνική συνεργάτις-Εκτέλεση παραγωγής: Νικολέτα Φιλόσογλου/ Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ/ Ηχητική επιμέλεια: Λαέρτης Μαλκότσης/ Σκίτσα: Θανάσης Δήμου.

Παραστάσεις: Σάββατο και Κυριακή, 18:00/ Διάρκεια: 65’ (χωρίς διάλειμμα)/ Εισιτήρια: 15 Ευρώ/ 10 Ευρώ (μειωμένο) / 8 Ευρώ (άνεργοι), 8€/άτομο για γκρουπ και ομαδικό εισιτήριο (12 άτομα και πάνω)/ Ομαδικές κρατήσεις: Νικολέτα Φιλόσογλου, τηλ. 6976510251, 2109937289, nikolmel@yahoo.com

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν | Φρυνίχου 14, Πλάκα, τηλ. 2103222464 & 2103236732.