Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Με αγαπάς; Έλα να διαδηλώσεις για μένα

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι σε περιμένω στο Σύνταγμα στην Πανελλαδική εκδήλωση διαμαρτυρίας πολιτών και εθελοντών υπέρ της προστασίας και των δικαιωμάτων των ζώων. Πες ΟΧΙ στην ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, την ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ, το ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. Πες ΝΑΙ στα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, στην ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, στην ΑΝAΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Και... μην ξεχνάς πως ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ.
Η Πανελλαδική Φιλοζωϊκή και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία,δεκάδες φιλοζωϊκές οργανώσεις, σωματεία, σύλλογοι, κινήσεις πολιτών, εθελοντές καταφυγίων, όλοι θα βρίσκονται εκεί. Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Στη μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν ενάντια στα ζώα.
Σε μια χώρα με απροσμέτρητα πια περιστατικά κακοποίησης, άγριου βασανισμού και εκτέλεσης ζώων συντροφιάς, παραγωγικών, πουλιών και άγριων ζώων.  Μια χώρα με περιστατικά πρωτοφανούς βίας και βαρβαρότητας επί καθημερινής βάσης πλέον σε πόλεις και κυρίως στην επαρχία, τα οποία δυστυχώς γίνονται γνωστά μόνο στους φιλοζωικούς κύκλους, σπάνια βλέπουν το φώς της δημοσιότητας και σχεδόν ποτέ δε, παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης! Η κοινωνία, σε μεγάλο βαθμό, προσπερνά, αδιαφορεί, εθελοτυφλεί, ανέχεται και γίνεται συνένοχος.
Οι εθελοντές όμως διαμαρτύρονται. Φωνή των ζώων, δική μου φωνή δηλαδή διαδηλώνουν για την παρούσα ανεξέλεγκτη κατάσταση και  διεκδικούν τα αναφαίρετα δικαιώματά μου, ελπίζοντας σε μια χώρα χωρίς πόνο, δίψα και πείνα.
                                ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΖΩΗΣ
Ζητούν …
Να γίνεται αυστηρότερη εφαρμογή των κεκτημένων των νόμων 4039/2012, 4235/ 2014, 1197/81 για τα ζώα συντροφιάς.
Να απαγορευτεί το κυνήγι, η αιχμαλωσία ζώων για ''εκπαιδευτικούς'' και πειραματικούς σκοπούς.
Να σταματήσει η γενοκτονία χιλιάδων άγριων ζώων για παραγωγή γούνας.
Να εφαρμόζεται, όσο το δυνατόν λιγότερο  η αναισθητοποίηση
των ζώων για τις διατροφικές συνήθειες μέχρι να κατορθωθεί  η μη χρήση ζώων για κάθε περίπτωση.
Να τροποποιηθεί το Σύνταγμα  ώστε να περιλαμβάνονται σε αυτό διατάξεις για τα δικαιώματα των Ζώων.
Όλοι μαζί μια ασπίδα προστασίας για όλα τα ζώα.
Γιατί  κι εμείς τα ζώα έχουμε δικαίωμα στη ζωή, όπως όλοι εσείς οι άνθρωποι.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ, ΝΑ ΝΑΙ ΕΚΕΙ…