Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Λίγο πριν το ‘Οξυγόνο’...

 

Αχ... σε αυτήν τη φωνή είμαι πιστός σκύλος! Είναι η φωνή της Γιώτας Νέγκα που με προίκα το ‘Φύλο Ανδρικό’, την παράσταση που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες το φετινό χειμώνα, αφού ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο και έζησε συνεχόμενα sold out, ξεκινάει με φόρα την καλοκαιρινή της περιοδεία, με πρώτη στάση το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τη Δευτέρα 04 Ιουνίου. Αυτό έλειπε να μην είμαι εκεί! Εσύ;

 

Αφιερωμένη στους σκοπούς του συλλόγου οικογένειας ΚΕΘΕΑ – Νόστος είναι η συναυλία με την οποία η Γιώτα Νέγκα ξεκινά από το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την καλλιτεχνική της περιοδεία και ανοίγει το συγκρότημα του ΚΕΘΕΑ-ΝΟΣΤΟΣ ‘Χορδές’.

Η σημαντική ερμηνεύτρια, με τη χαρακτηριστική φωνή και την αυθεντική ερμηνευτική δεινότητα, ανακατεύει ξανά την παλέτα με τις επιρροές και τις αναμνήσεις της και φτιάχνει ένα πρόγραμμα στο οποίο παντρεύει όλα όσα αγαπά με τη δική της ερμηνευτική αισθητική. Η προσωπική της δισκογραφία, ο προπομπός του επερχόμενου δίσκου της «Οξυγόνο», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου που θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα, η λαϊκή της ρίζα και οι δημιουργοί που την ακολουθούν σαν μια δεύτερη οικογένεια χτίζουν έναν μελωδικό κόσμο που εντοπίζει τα συναισθηματικά κέντρα και τα ντύνει με φόντο το φωτισμένο λιμάνι του Πειραιά.

Έναρξη: 21.00/ Προπώληση: 12€ - Ταμείο: 14€/ Προπώληση: VIVA.gr, τηλ. 11876, και σε όλα τα καταστήματα: SHELL, My market, metro, Ευριπίδης, εκο, bp, Media Markt, seven spots, citizen και RELOAD.

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά: Ηρακλείου 13, Πειραιάς, τηλ. 2104226330.