Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Κάποιες ψυχές είναι αλλιώς... (video)

 

Αλήθεια, θα ήθελες να γνωρίσεις μια ‘Ανάποδη Ψυχή’; Ή μάλλον... να απολαύσεις. Γιατί μόνο ν’ απολαύσεις μπορεί μια από τις παραστάσεις του Μάκη Σεβίλογλου με τον παραπάνω τίτλο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage μαζί με την Κωνσταντίνα Πάλλα, τις Παρασκευές 02 και 09 Φεβρουαρίου.

 

Στους πιο ανάποδους καιρούς, ο Μάκης Σεβίλογλου κουβαλά την ‘Ανάποδη Ψυχή’ του -τίτλο δανεισμένο από την ομώνυμη καινούρια του δισκογραφική δουλειά- και μοιράζεται τα κομμάτια της ευαισθησίας της στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, έχοντας πλάι του την Κωνσταντίνα Πάλλα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα σου θυμίσει τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, ‘Γλυκό μεθύσι’, ‘Άγκυρες’, ‘Παράθυρο ανοιχτό’ και θα φτάσει στο σήμερα και στην καινούρια του δισκογραφική δουλειά, στην οποία συμμετέχουν ο Βασίλης Καρράς, ο Σόλων Λέκκας κι η Χρύσα Μωραΐτη. Στο πρόγραμμα θ’ ακούσεις τραγούδια που έμαθες από τον ίδιο, αλλά και από τις συνεργασίες του με τη Χάρις Αλεξίου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Βασίλη Καρρά και άλλους, καθώς και ανέκδοτα τραγούδια. Γνωστές, αγαπημένες μελωδίες άλλων δημιουργών της ελληνικής μουσικής σκηνής, κάνοντας ένα μεγάλο μουσικό περίπατο, ‘Απ’ τα καινούρια στα παλιά κι ανάποδα’... Είσαι μέσα;

Έναρξη: 22:30/ Τιμές:12 ευρώ με μπίρα ή κρασί/ 14 ευρώ με ποτό/ 40 € φιάλη κρασί | 2 άτομα/ 80 € φιάλη αλκοόλ |4 άτομα/ Προπώληση: www.viva.gr, τηλ. 11876 & σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.gr, vivakiosk, Yoleni's.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage: Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr