Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Καμαρώστε προστασία ζώων!!!

Σκυλό δεμένο, χωρίς τροφή και φαγητό , που πέθανε από ασιτία και έλλειψη νερού, με αργό και μαρτυρικό θάνατο.NΌχι. Δεν είναι το μόνο. Ο κατάλογος  των...τρελών, μακραίνει. Και βρίσκονται έξω!!! Ελλάδα,  2014  εν αναμονή του 2015. Ελλάδα της κρίσης και της ντροπής. Ελλάδα της ατιμωρισιάς, της παγαποντιάς και της εκμετάλλευσης. 
 
Τι γίνεται με τον νόμο 4235/ 14  και τις όποιες εκκρεμότητες του ν. 4039/12; Σε ποιές ενέργειες  έχει  προβεί το αρμόδιο Υπουργείο; 
Η Πανελλαδική Φιλοζωϊκή και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία μάταια ψάχνει την απάντηση, από τα στόματα των  υπευθύνων.
  Η απάντηση βρίσκεται μάλλον στην...απραξία των...πράξεων.
 Εν τω μεταξύ,  όπως  αναφέρει στην επιστολή της,  η Ομοσπονδία , Τα κυκλώματα εκμετάλλευσης  των ζώων αλωνίζουν, ο αριθμός των αδέσποτων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, διάφοροι Δήμοι τα στοχοποιούν με τις πράξεις τους ενώ  βρίσκονται στο μάτι των διάφορων κρατικών, δημοσίων αρχών και υπηρεσιών με ό,τι  κίνδυνο αυτό συνεπάγεται για την ευζωϊα τους. Και ενώ δεν ευθύνονται αυτά για την αδεσποτεία τους, δέχονται όλες τις επιπτώσεις από αυτήν. Ο δε άνθρωπος που τα κατέστησε αδέσποτα, παραμένει ατιμώρητος.
Μήπως θέλετε να σας διαβάσουμε όλοι μαζί  δυνατά την απάντηση του  Αναπληρωτή Υπουργού του ΥΠΑΑΤ, κ. Κουκουλόπουλου στην επερώτηση της βουλευτή, κ. Κατερίνας Μάρκου; Πάμε λοιπόν. Είπαμε. Όλοι μαζί. Δυνατά.
Η περαιτέρω αυστηροποίηση των ήδη αυστηρών ισχυουσών ποινικών κυρώσεων και ο χαρακτηρισμός τους ως μη μετατρέψιμες θα οδηγήσει σε ποινές δυσανάλογες προς το τελεσθέν αδίκημα.
Εγώ, ο σκύλος λοιπόν σας λέω ότι  έχει δίκιο ο α. Υπουργός. Ναι, ναι. Έχει απόλυτο δίκιο. Εδώ αυτό το κράτος δεν σέβεται τον  άνθρωπο , το μόνο ΖΩΟ που ψηφίζει και το’ χει βγάλει στον δρόμο και θα σεβαστεί τα  ...αδέσποτα ζώα που...δεν έχουν καμιά σχέση με την κάλπη; 
Μήπως η χώρα που ζούμε είναι ένα κάλπικο νόμισμα; (Με ορθογραφία και χωρίς).
ΠΡΟΤΕΙΝΩ: Να βγούμε όλοι, -σκύλοι- στο δρόμο,  να κάνουμε τη φωτό, μπλουζάκι και  να στηθούμε έξω από το Υπουργείο, φορώντας  το.
Εκτός  κι αν... Η ΜΟΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΙΟΥ, σε μας  δεν έρθειι ποτέ.