Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ιταλική κουζίνα με… αυθεντικά υλικά

 

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, η Ταβέρνα του Bios μετατρέπεται σε τρατορία, με τη Γωγώ Δελογιάννη να... υποδέχεται στην κουζίνα της Ιταλικής Tαβέρνας την Μάγκυ Ταμπακάκη, μαγειρεύοντας παρέα απλά, καθημερινά ιταλικά πιάτα. Σκάω. Τα σκυλιά δεν τρώμε... σπαγγέτι, άσε που με αυτά τα... δεδομένα όλοι θα ‘γλείψουν’ τα πιάτα!

 

Την Cucina Povera παρουσιάζουν για ένα… γευστικότατο Σαββατοκύριακο στην ταβέρνα του Bios η ιταλικής καταγωγής Μάγκυ Ταμπακάκη, νικήτρια του Silver Award του φετινού Masterchef, που σπούδασε στη Ρώμη στην Academia Italiana Chef το 2017 (και έκανε την πρακτική της στο εστιατόριο Essenza, το οποίο περιλαμβάνει ο οδηγός Michelin), και η Γωγώ Δελογιάννη, που παράτησε την άσκηση της δικηγορίας για να κάνει τη δουλειά που την κάνει ευτυχισμένη. Οι δυο τους θα μαγειρέψουν εδώ, παρέα, απλά ιταλικά πιάτα, επιλέγοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, βασισμένο στην ιταλική παράδοση και στη φιλοσοφία της Ταβέρνας που εξερευνά τις αυθεντικές πρώτες ύλες με φαγητά φτιαγμένα με ταπεινά υλικά, πλούσια όμως σε γεύση και θρεπτική αξία. Ένα μενού για να γνωρίσεις την απλότητα και το μεγαλείο της καθημερινής ιταλικής κουζίνας.

Μη φας όλη μέρα. Κρατήσου και, όταν πας, παράγγειλε ανάλογα…

Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη - Παρασκευή: 19.00 - 01.00.

Σάββατο - Κυριακή: 13.00 - 01.00.

Bios-Taverna: Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα, τηλ. 2103425335.