Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Η Τιτίκα κι ο Λουκάς

 

‘Η Τιτίκα κι ο Λουκάς/ και προφίλ μα και ανφάς/ είναι όλο γλύκα/ Δυο σκυλιά της λησμονιάς/ που αν θέλεις τ’ αγαπάς/ και τα ’χεις προίκα...’.

 

Πικρός δρόμος. Πικρή ζωή. Πικρά χρόνια. Είμαστε δυο αδέρφια. Η Τιτίκα και ο Λουκάς, που μας βρήκαν να περιφερόμαστε εγκαταλελειμμένα σε θερινό οικισμό στη Βόρεια Ελλάδα.

Είμαστε κοινωνικά και ιδιαίτερα φιλικά με τον άνθρωπο και αγαπάμε την παρέα μαζί του. Μόνο ο Λουκάς, εγώ δηλαδή, είμαι στην αρχή κάπως επιφυλακτικός, μιας και στο παρελθόν με είχαν χτυπήσει και χρειάζομαι λίγο χρόνο για να εμπιστευτώ. Βιώματα, βλέπεις... Η αδερφή μου η Τιτίκα, χαδιάρα μέχρι εκεί που δεν παίρνει -ως θηλυκό έχει μεγαλύτερο ένστικτο και καταλαβαίνει τον άνθρωπο αμέσως. Και μέχρι στιγμής από τη μέρα που μας βρήκαν και μας φρόντισαν για να λέω την αλήθεια μόνο καλούς ανθρώπους γνωρίζουμε. Και οι δύο έχουμε πάρει αντιπαρασιτική αγωγή, ενώ η Τιτικούλα μου έχει στειρωθεί.

Η ηλικία μας είναι κατ’ εκτίμηση δύο ετών, ενώ είμαστε μεσαίου μεγέθους (περίπου 15 κιλά) με υγιές τρίχωμα. Όσον αφορά την πιθανή μεταφορά μας σε σπίτι, που είναι και το ζητούμενο, δεν υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση που θα χρειαστεί να μετακομίσουμε στην Αθήνα. Να ξέρεις δε ότι είμαστε αρκετά εξοικειωμένα με το θέμα τουαλέτας εκτός σπιτιού, ενώ υπακούμε σε εντολές.

Ο οικισμός που περιφερόμαστε αυτή την εποχή εγκαταλείπεται το χειμώνα και το μέλλον αβέβαιο... εκτός αν βρεθεί μια αγκαλιά και για μας. Δύο... Κάτι μου λέει, το βλέπω δηλαδή στο βλέμμα σου, το μυρίζω πως... έχεις ήδη σκεφτεί κάτι για μας και ο Οκτώβρης θα ’ναι μια Επανάσταση Χαράς .

Microchip: 977200007690367, 977200007690368

Επικοινωνία, τηλ. 6976520486.

Email: siradaki@yahoo.gr