Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Η ομάδα-φωτιά στο Gagarin

 

Το δίδυμο M.O.P. που έχει γεννήσει μερικούς από τους πιο αξιομνημόνευτους ύμνους του hip-hop στην 26χρονη καριέρα του, έρχεται την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου για δεύτερη και τελευταία φορά στην Αθήνα, μιας και θα ασχοληθεί στο μέλλον με την έναρξη της νέας δισκογραφικής του δουλειάς και όχι με περιοδείες!

 

Στο Brooklyn (NY) το 1992, μέσα στο δεύτερο μισό της χρυσής εποχής του hip-hop, οι rappers Lil Fame και Billy Danze ενώθηκαν και σχημάτισαν τους M.O.P. (Mash Out Posse) που έμελλε να γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στη σκηνή ως ένα από τα πιο δυναμικά ντουέτα! Ε, αυτό το ντουέτο-φωτιά ανεβαίνει στη σκηνή του Gagarin. Στους MOP χρωστάμε κομμάτια που έχουν στιγματίσει όλα τα πάρτι του πλανήτη, όπως είναι τα: ‘Ante Up’ που ήταν το Νο1 σε πολλά charts, ‘Cold As Ice’, ‘How About Some Hardcore’.

Το άνοιγμα κάνουν ο ιδιαίτερα αγαπητός στην ελληνική underground σκηνή Detro, αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιo καταξιωμένους Έλληνες MCs τόσο στιχουργικά όσο και στο battle rap, καθώς και ο γνωστός στην εγχώρια και παγκόσμια bboy κοινότητα, multiple IDA & DMC Greece Vice Champion και IDA World Finalist, Dj, Turntablist και Producer, Rawkuts.

Το 2014 μετά από μια σειρά εκρηκτικών εμφανίσεων με bboys και guests MCs, απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ένα live να μοιάζει με ένα μικρό φεστιβάλ.

Εν αναμονή!

Εισιτήρια: Προπώληση 13 ευρώ (εξαντλήθηκαν), 15 ευρώ (μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 18), ταμείο 20 ευρώ/ Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, Reload Stores, Seven Spots, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις)/ Σημεία προπώλησης Hard Copy: Ministry Of Concrete/ Kokkinos Lotos (Δευτέρα-Σάββατο 15:00 με 21:00)/ God’s Barber Lives in Athens/ Superfly Cafe Capsoul®/ Shoot Dice Clothing/ Jackals Tattoo Hemperor/ Doctor (Ηφαίστου 37, Μοναστηράκι, 2103212523).

Gagarin: Λιοσίων 205, τηλ. 2114112500.