Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Γυάλισε το διαμάντι της ψυχής σου...

 

Η ψυχή είναι ένα διαμάντι. Γνήσιο και αυθεντικό. Οι φόβοι το θολώνουν. Κι αυτό το... διαμάντι θέλει γυάλισμα. Το εργαστήριο Συστημικής Αναπαράστασης ‘Γνησιότητα’ με την Κάτια Αλεξίου θα σε βοηθήσει να επιλύσεις τα θέματα εκείνα που δεν αφήνουν το διαμάντι της ψυχής σου να λάμψει και να χαρούν όλοι αυτό το φως -oι γύρω σου αλλά κι εσύ.

 

Υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία από το να νιώθει κανείς ότι είναι ο εαυτός του; Το Εργαστήριο της Κάτιας Αλεξίου με θέμα τη ‘Γνησιότητα’ (μήπως δεν είναι ζητούμενο των καιρών;) σε καλεί να εξερευνήσεις την ψυχή σου και να… γυαλίσεις το διαμάντι σου προς όφελος της ανθρωπότητας, μέρος της οποίας ούτως ή άλλως είσαι.

Τι θα μπορούσε να συζητηθεί ατομικά εδώ; Να μερικά παραδείγματα:

«Θα ήθελα να εκφράζω την αλήθεια μου και όχι τους φόβους μου»

«Θέλω να είμαι πρωτότυπος/-η στην εργασία μου»

«Θέλω να γνωρίσω την αυθεντική αγάπη»

«Δεν θέλω να με αμφισβητούν συνέχεια οι άλλοι» κ.ά.

Όπως διευκρινίζει η συντονίστρια, ‘ η συνήθειά μου να βάζω τίτλους στα διήμερα εργαστήρια δεν είναι για να δουλέψετε αποκλειστικά το συγκεκριμένο θέμα, αφού πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι μπορείτε να εργαστείτε σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί εκείνη τη στιγμή.

Οι τίτλοι μπαίνουν, γιατί μέσα από τις δικές σας εργασίες μου δίνεται η δυνατότητα να παρατηρώ κάποιες συλλογικές ανάγκες, που πολλές φορές τις νιώθετε δυνατά μέσα σας, να σας καλούν προς επίλυση, χωρίς όμως αυτές να εκφράζονται ξεκάθαρα σε μία πρόταση’.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:30 – 19:30 (περίπου) με επαρκή διαλείμματα για φαγητό και καφέ.

Τόπος Διεξαγωγής: Τερζόπουλου 3, Αγία Παρασκευή.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Κάτια Αλεξίου, τηλ. 210-6085733, 6936767359  alexioukatia@gmail.com | lifecoachingalexiou.wordpress.com | Facebook