Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Εσύ τους φοβάσαι;

 

… Για τους πελώριους δεινόσαυρους λέω, που κατέκλυσαν το κορυφαίο θεματικό πάρκο στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi και θα βρίσκονται εδώ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Εγώ πάντως, αλήθεια, ΦΟΒΑΜΑΙ...

 

Διθυραμβικά είναι ήδη τα σχόλια των επισκεπτών όσον αφορά τη μεγάλη έκθεση δεινοσαύρων που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi. Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες, σχολεία και μαθητές ταξιδεύουν εδώ με τη μηχανή του χρόνου, προκειμένου να συναντήσουν τα... φοβιστικά δημιουργήματα που ‘κόβουν την ανάσα’. Η μεγάλη παρέα των προϊστορικών ζώων αναμένεται να ξετρελάνει όσους επιλέξουν να ζήσουν την αξέχαστη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία και να μπουν στον πραγματικό κόσμο των δεινοσαύρων, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Οι επισκέπτες προχωρούν προσεκτικά… περνάνε κάτω από βράχους και ανάμεσα από λίμνες και μεγάλα δέντρα, ενώ πάντα πρέπει να είναι έτοιμοι να αποφύγουν τα «χτυπήματα» από τις δυνατές ουρές των προϊστορικών ζώων. 

Αρκεί να σκεφτείς πως όλα τα εκθέματα εδώ είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους που, σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, σου δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.

Ο πιο επιβλητικός δεινόσαυρος που παρουσιάζεται στην έκθεση, είναι ο κολοσσιαίων διαστάσεων προϊστορικός θηρευτής Τυραννόσαυρος Ρεξ, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την προσοχή. Παραμένει «γαλαζοαίματος» στην επικράτεια των δεινοσαύρων, ένα από τα δεινότερα σαρκοφάγα που έζησαν και τρομοκράτησαν ποτέ τη Γη μας.

Πέρα από τον Ρεξ, με 6 μέτρα ύψος και 14 μέτρα μήκος, παρουσιάζεται επίσης ο Διπλόδοκος, με τη μακριά ουρά που παρασέρνει τους πάντες στο πέρασμά της, ο Βραχιόσαυρος, με τον πανύψηλο λαιμό που θυμίζει ελέφαντα και 18 άλλα, διαφόρων μεγεθών προϊστορικά ζώα που εξιτάρουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων!

Πληροφορίες: τηλ. 210 6168458 καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του πάρκου/ Τηλ. κρατήσεων για οργανωμένες εκδρομές, για σχολεία και παιδικά πάρτι: 210 6168456 & 210 6168457 (τηλεφωνικές κρατήσεις γίνονται μόνο όταν πρόκειται για ομαδικές επισκέψεις άνω των 20 ατόμων ή εάν πρόκειται για επισκέψεις σχολείων)./info@dinosaurs.gr/www.dinosaurs.gr

Helexpo Maroussi: Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, τηλ. 210 6168888.