Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Εσύ πιστεύεις στα θαύματα;

 

Aν όχι, είναι μέχρι να τα ζήσεις. Κι αν ναι, έχεις μυηθεί στο ‘νόημα’ της ζωής και της ύπαρξης. Σε κάθε περίπτωση, η 5D MIRACLES METHOD της Δήμητρας Τζιόβα απευθύνεται σε σένα. Το τριήμερο σεμινάριο ‘Η ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ’ μετά από έναν χρόνο διδάσκεται από την ίδια στην Αθήνα στο Athens Gate Hotel, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 02, 03 και 04 Φεβρουαρίου.

Υπάρχουν όντως ταυτόχρονες Άπειρες Εκδοχές μας σε Άπειρα Παράλληλα Σύμπαντα; Και πώς μπορεί αυτό να μας βοηθήσει να αλλάξουμε τη ζωή μας; Ανάλογες απορίες θα σου λύσει το τριήμερο εντατικό σεμινάριο της Δήμητρας Τζιόβα, Κβαντικού Μέντορα Ζωής και δημιουργού της μεθόδου 5D MIRACLES, που διεξάγεται στην αίθουσα ‘Αδριανός’ του ξενοδοχείου Athens Gate. Με την παραπάνω μέθοδο, που συνδυάζει την Κβαντομηχανική και το Νόμο της Έλξης, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιήσεις τις ιδιότητες του χωροχρόνου και των 11 Διαστάσεων, προκειμένου να υλοποιήσεις όλες τις ιδέες σου, να φέρεις αφθονία, να θεραπεύσεις σωματικά συμπτώματα και να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου. Όπως άλλωστε ξέρεις, το σύστημα των πεποιθήσεων, αυτά που συνειδητά ή υποσυνείδητα θεωρεί και έχει αποδεχτεί κάποιος ως αλήθειες και δεδομένα της ζωής, “προβάλλονται” στην 4Διάστατη “πραγματικότητά” του και δημιουργούν την ανθρώπινη εμπειρία μας. Το... μαγικό και το θαύμα δε είναι πως η παραπάνω  αλλαγή πολλές φορές συντελείται μόλις μέσα σε κάποιες μέρες ή ακόμα και σε μία.

Η 5η και η 11η Διάσταση μας εξηγούν επιστημονικά πώς ακριβώς γίνεται αυτό, καθώς και πώς μπορεί να αλλάξει, αφού αν γνωρίζεις πώς ακριβώς “προβάλλονται”, μπορείς έπειτα συνειδητά είτε να αλλάξεις, είτε να σταματήσεις αυτή την προβολή!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ:

Την ύπαρξη των 11 Διαστάσεων και των άπειρων παράλληλων εκδοχών ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ και “φρέιμ” σε άπειρα παράλληλα σύμπαντα!

Την αληθινή φύση του Χωροχρόνου και του Χρόνου που δεν είναι γραμμικός από την 5η Διάσταση και πάνω: πως το παρελθόν, παρόν και μέλλον συνυπάρχουν ταυτοχρόνως!

Γιατί επομένως δεν “ελκύεις” τα γεγονότα στη ζωή σου, αλλά αντίθετα “συντονίζεσαι” με αυτά από την απειρότητα που ήδη υπάρχει στις 11 Διαστάσεις. Γιατί, λοιπόν, ο Νόμος της Έλξης είναι πιο σωστά: Νόμος της “Επίσκεψης/Συντονισμού”!

Την 5D MIRACLES μέθοδο για να αλλάξεις το παρελθόν (!) παρόν και μέλλον σου!

Ότι τα λεγόμενα “Θαύματα” συμβαίνουν όταν η συνειδητότητά σου μεταπηδά από ένα “φρέιμ/πλαίσιο της πραγματικότητας” σε ένα άλλο, χωρίς να περάσει από τα ενδιάμεσα “φρέιμ/πλαίσια” που το λογικό σου μυαλό ορίζει ως απαραίτητα και “λογικά” και επομένως τα προσμένει!

Ότι όλα τα αρνητικά συναισθήματα λειτουργούν ως αγγελιοφόροι. Αποκρυπτογράφησε το μήνυμά τους και θα γίνουν οι πιο χρήσιμοι σύμμαχοί σου.

Τι κρύβεται πίσω από τις ασθένειες και τις εξαρτήσεις του καθένα και πώς μπορείς να απαλλαγείς από αυτές με την 5D Miracles τεχνική.

Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής: Παρασκευή 02 - Κυριακή 04 Φεβρουαρίου/ Παρασκευή 18:30-23:30/ Σάββατο 10:00-21:00/ Κυριακή 10:00-21:00/*Σάββατο και Κυριακή θα υπάρξει διάλειμμα 1 ώρας για μεσημεριανό/ Κόστος: 360 ευρώ (Ισχύει μέχρι και μια μέρα πριν την έναρξη)/Με μετρητά στην είσοδο: 400 ευρώ.

Athens Gate Hotel: Αίθουσα Αδριανός – Ημιώροφος, Λ. Συγγρού 10, ΑΘΗΝΑ /ATHENS (Σταθμός Μετρό: Ακρόπολη), τηλ. 210 9238 302-3.