Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Εσύ έχεις ρίζες;

 

Mια performance βασισμένη στα ποιήματα του zine και ένα AFTER PARTY με τις μουσικές των Nemmett και Sepho παρουσιάζει την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο Ρομάντσο η Αλεξάνδρα Επίθετη κάτω από τον κοινό τίτλο zine kóreni.

 

Kорени ή kóreni, όπως είναι ο τίτλος της performance που παρουσιάζει στο Ρομάντσο η Αλεξάνδρα Επίθετη, συνδυάζοντάς το με ένα AFTER PARTY με τις μουσικές των Nemmett και Sepho, στα βουλγάρικα σημαίνει ρίζες. Ρίζες που θεωρούνται αναγκαίες για την ανάπτυξη του φυτού. Και που μπορεί να είναι απόλυτα υγιείς, αλλά και σάπιες, αναγκαίες ή αχρείαστες. Εν ολίγοις μπορεί να έχεις ρίζες, αλλά μπορεί και να σε έχουν αποκόψει από αυτές, μπορεί να έχεις αποκοπεί ο ίδιος και συνειδητά, όπως μπορεί ακόμα και να μην τις γνώρισες, να μη σε γνωρίζουν οι ίδιες. Με τις… ‘ρίζες’ όλα είναι πιθανά.

‘Οι δικές μου ρίζες υπάρχουν ή μπορεί και να μην’, λέει ο ήρωας. Κι ακόμα, ‘Οι δικές μου ρίζες σίγουρα κάποτε υπήρξαν και για να συνεχίσουν να υπάρχουν μέσα μου χρειάστηκε να βρω έναν τρόπο για να τις θυμάμαι’. Τα ρήματα όλα δυνατά: Γιορτάζω/ Αποποιούμαι/ Ξαναγαπώ/ Μισώ ξανά/ Και το ουσιαστικό ένα. Καθοριστικό. Ρίζες.

Σκηνοθεσία performance: Παναγιώτης Βασιλείου/ Εικαστική επιμέλεια: Βασίλης Ζαχαρακόπουλος, Εριφύλη Δουκέλη.

Ώρα Προσέλευσης: 21.00/ Είσοδος Ελεύθερη.

Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, τηλ. 2167000325, www.romantso.gr