Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Έλα να τρέξουμε προς τη ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Πώς το είπες; Πρωτοχρονιάτικος αγώνας δρόμου; Μα ποιός μπορεί να διοργανώνει κάτι τόσο συναρπαστικό; Καλά το φαντάστηκες. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει τον SNF:Run, έναν μοναδικό αγώνα δρόμου που πραγματοποιείται στην... αλλαγή του χρόνου(με την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας). Δήλωσε τώρα ηλεκτρονικά συμμετοχή στο  site του ΚΠΣΝ.

Με 1500 δρομείς να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πραγματοποιείται από το Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ένας συναρπαστικός Πρωτοχρονιάτικος αγώνας που ξεκινά στις 31/12 στις 23.40 από την αψίδα που βρίσκεται τοποθετημένη λίγο πριν την Εσπλανάδα-ανάμεσα στο κανάλι του ΚΠΙΣΝ και τη Λεωφ. Συγγρού- και έχει ως ανώτατο όριο λήξης τα 50 λεπτά. Ο αγώνας απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 12 ετών με ενυπόγραφη δήλωση του κηδεμόνα για τους ανήλικους.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι προς τον ΣΕΦ και η επιστροφή και ο εορταστικός τερματισμός θα γίνει στο ΚΠΙΙΣΝ με μουσική, κεράσματα και εκπλήξεις σε ένα μοναδικό Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με τους δρομείς να μπορούν να απολαύσουν ζεστό τσάϊ, κρασί και Βασιλόπιτα. Στους τρείς πρώτους άνδρες και γυναίκες θα δοθούν ανάλογα μετάλια (χρυσό, ασημένιο, χάλκνινο) ενώ σε όσους τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά.

Να ξέρεις ότι: 1. Η άφιξη των δρομένων στα μπλοκ της εκκίνησης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 23.30.

2. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και πραγματοποιείται με την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ του Ιδρύματος και τη σχεδιαστική και διοργανωτική επίβλεψη της ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος.

3.Το ίδρυμα θα παραδώσει το Κέντρο Πολιτισμού στο Δημόσιο στις αρχές του 2017.Μέχρι τότε θα διοργανώνει καθημερινά , αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με αποκλειστικά δική του χορηγία.

Αναλυτικές πληροφορίες:www.SNFCC.org/events

Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Λ. Α. Συγγρού 364, τηλ. 2168091001.