Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Είσαι για... βιτρίνες στον Πειραιά;

 

Στις 03 και 05 Ιουλίου ραντεβού στις 7 το απόγευμα έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Με αφορμή το φεστιβάλ ‘Άτλας-Άνοιγμα στην Πόλη’ θα κάνουμε έναν περίπατο σε 10 βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων του Πειραιά.

 

Σε συνεργασία με το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών και τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε προσκαλεί σε έναν περίπατο μέσα από την πόλη και τα εμπορικά καταστήματά της, μέσα από τη δράση ‘Πολυάνθρωποι’.

Εν ολίγοις, Έλληνες και μετανάστες ενώνουν τις δυνάμεις τους και «εκτίθενται» σε 10 διαφορετικές βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων της πόλης του Πειραιά, αναπαριστώντας σκηνές που «ξεχειλίζουν» από ζωή, με τις βιτρίνες να γίνονται ο τόπος δράσης, μια άλλη θεατρική σκηνή, η οποία φιλοξενεί ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας. Η συνάντησή τους έχει ως θέμα τη μητρότητα, την παράδοση, το φόβο, τη φιλία, τον έρωτα, τη ζωή, την εμπιστοσύνη, το φανατισμό, τα όνειρα. Κι ενώ μας λέει πολλά, στην ουσία μας υπενθυμίζει εκείνες τις στιγμές που το «πολύ» δεν περιγράφει ποσότητα αλλά οικουμενικότητα.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι της Μιχαηλίας Μουσάκου. Εικαστική Επιμέλεια: Εύα Μπόλου.

Ηθοποιοί Στις Βιτρίνες: Βασιλική Βλαχούλη, Ελένη Βρακά, Δάφνη Γεμελιάρη, Μαγδαλένα Κεραμάρη, Ζέτα Λιάλιου, Δανάη Μπερή, Γεωργία Μαυροειδοπούλου, Ελένη Σταυροπούλου, Δημήτρης Τσικούρας, Αποστόλης Ψαρρός.

Σε συνεργασία με το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών.

Αναλυτικά οι βιτρίνες: Πιττάκης, Βασ. Γεωργίου Α’ 15/ Ανδριανόπουλος, Ηρ. Πολυτεχνείου 41/ Super Dry, Οδυσσέα Ανδρούτσου 174/ Uno, Μπουμπουλίνας 31-33 & Καραΐσκου/ X Chic, Μπουμπουλίνας 35/ Incontri, Γρ. Λαμπράκη 111/ Works, Σωτήρος Διός 31/ Hondos, Τσαμαδού 17/ Πολιτάκης, Τσαμαδού 29.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς, τηλ. 2104143310-20.