Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Είναι το sex μόνο sex;

 

Ιδρύτρια της μεθόδου Tantralife και εμπνεύστρια της σχολής Tantralife, δασκάλα Διαλογισμού και Τάντρα με εμπειρία στο να οδηγεί trainings και σεμινάρια σε διεθνές επίπεδο, η Radha C. Luglio, συγγραφέας του βιβλίου "Tantra, a way of living and loving", το οποίο εκδόθηκε στην Ιταλία και έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες, πραγματοποιεί το Σάββατο και την Κυριακή 18 και 19 Νοεμβρίου το τάντρα σεμινάριο ‘Αισθησιασμός, αγάπη και τάντρα’ στη Νέα Σχολή Χορού Αλίκη Κούντζια.

 

Αν σου έλεγαν πως υπάρχει ένα σεμινάριο κατά τη διάρκεια του οποίου θα κατανοήσεις πως... το σεξ δεν είναι μόνο σεξ. Το ΣΕΞ είναι το εξωτερικό στρώμα -  Ακόμα βαθύτερα βρίσκεται η ΑΓΑΠΗ και ακόμα πιο βαθιά η προσευχή, και βαθύτερα βρίσκεται ο ίδιος ο θεός.

Το σεξ μπορεί να γίνει κοσμική εμπειρία, θα ήθελες να το παρακολουθήσεις; Αν ναι, μάλλον το τάντρα διήμερο σεμινάριο της Radha C. Luglio  στη Νέα Σχολή Χορού Αλίκη Κούντζια που δίδαξε για χρόνια στη σχολή Τάντρα του Osho στο International Meditation Resort στην Πούνα στην Ινδία έχει γίνει για σένα.

Η Radha που έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διάδοση της Τάντρα, και τη βλέπει όχι μόνο σαν μια σεξουαλική πρακτική, αλλά και σαν μέθοδο προσωπικής ανάπτυξης και διεύρυνσης στην καθημερινή ζωή, συμμετέχοντας συχνά στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση και καταφέρνοντας να μοιραστεί με το κοινό την εκπληκτική της εμπειρία με ιδιαίτερη απλότητα και αυθορμητισμό, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα 3 επίπεδα στα οποία μπορεί να εκφραστεί η σεξουαλική ενέργεια:

ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΑΓΑΠΗ και ΤΑΝΤΡΑ

Στις σχέσεις, ακόμα και όταν νομίζουμε ότι έχουμε μία  ‘νορμάλ’ σεξουαλική ζωή, συνήθως βιώνουμε το σεξ σαν ρουτίνα, με μηχανικό τρόπο ή σαν βιολογική ανάγκη.

Με αυτό τον τρόπο ξεχνάμε τις δυνατότητες που εμπεριέχονται στη σεξουαλική ενέργεια και αυτό αντανακλάται σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

Μαθαίνοντας πώς να φέρουμε συνειδητότητα στο σεξ, ξεκινάμε να αφυπνίζουμε αδρανείς ενέργειες και ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις τις οποίες μπορούμε να προσεγγίσουμε και οι οποίες μας τρέφουν και μας εκπληρώνουν, όπως  κάνει η ΑΓΑΠΗ.

Βαθαίνοντας στην εμπειρία μέσα από τον διαλογισμό και “μη κάνοντας’’, μπορούμε να ανοίξουμε τον εαυτό μας στην ολοκληρωτική οργασμική εμπειρία της ΤΑΝΤΡΑ.

 

Εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν:

Ασκήσεις σωματικής επίγνωσης

διαλογισμοί για να έρθεις σε επαφή με το χώρο της καρδιάς
-ταντρικοί διαλογισμοί για διεύρυνση της ενέργειας
-συνειδητές αναπνοές και κίνηση

Η εισηγήτρια συνεργάζεται με επιτυχία με ιατρικές κλινικές σαν σύμβουλος στη σεξουαλική ευαισθησία, ενώ δίνει ομιλίες σε σεμινάρια για ανδρολόγους, ουρολόγους και σεξολόγους ιατρούς.

Ώρες διεξαγωγής: 09:30 - 18:00/ Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Νέα Σχολή Χορού Αλίκη Κούντζια: Μεσογείων 294, Χολαργός.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Mandala: τηλ. 6944 244616.

nirava.mandala@gmail.com | www.tantralife.com