Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου; Φοβάσαι;

Εγώ όταν… φοβάμαι γαβγίζω. Εσύ; Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν φοβάσαι κι εσύ και πώς  μπορείς να παλέψεις το… φόβο. Να τα βάλεις μαζί του και να τον κατατροπώσεις. Κι ακόμα, πόσο σημαντικό είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Και τι χρειάζεσαι για κάθε νέο ξεκίνημα. Με μια έκθεση και δύο εργαστήρια Σαββατοκύριακου για ενήλικες και παιδιά, το Μουσείο Συναισθημάτων κλείνει το μάτι στις… ανασφάλειες και προσφέρει έμπνευση για ζωή.
Κάθε Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου το Μουσείο Συναισθημάτων, υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στη διαδραστική έκθεση Γεια σου κύριε Φόβε, όπου μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα οι επισκέπτες αντιμετωπίζουν τις φοβίες τους.
Απευθύνεται σε: Ενήλικες  και παιδιά 4 -12 χρονών
Ώρες λειτουργίας: 10.ΟΟ- 13.00.
Είσοδος (στην έκθεση): 4 ευρώ.
Αυτοεκτίμηση, η απαραίτητη
Μετά τη λειτουργία της έκθεσης το Μουσείου, ξεκινάει στις 13.00, το εργαστήρι με Παραμυθοιστορίες της Αυτοεκτίμησης, με το ερώτημα: Ποιά η σημασία της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας; Μέσα από ένα συγκινητικό παραμύθι με έναν βασιλιά που προσφέρει μια γλάστρα στον καθένα για να φυτέψει τον σπόρο του, μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν την αξία της αυτοεκτίμησης στην καθημερινότητα .
Απευθύνεται σε: Ενήλικες και παιδιά 5 - 12 ετών
Ώρες λειτουργίας: 13.00-14.00 , από Σάββατο 3 Οκτωβρίου. Είσοδος (εργαστήριο): 8 ευρώ. Στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου από τις 10.00-13.00.
Αυτό το φοβιστικό άγνωστο
Μικροί και μεγάλοι γίνονται ερευνητές για να ανακαλύψουν το άγνωστο, μέσα από το παιχνίδι, τη ζωγραφική και το παραμύθι.
Οδηγός, ερωτήματα όπως αυτά:Το ταξίδι στο άγνωστο έχει βάρκα την ελπίδα; Το φόβο; Την πρόκληση; Το θάρρος; Τη χαρά της προσμονής; 
Κάθε τι καινούργιο που ξεκινάμε, κάθε ανατροπή, κάθε αλλαγή μπορεί να μοιάζει σαν ένα ταξίδι σε άγνωστο πλανήτη. Πώς νιώθουμε; Τι θα πάρουμε μαζί μας; Ποιές δυνάμεις μας θα μας βοηθήσουν;
Απευθύνεται σε: Παιδιά από 6 - 96 χρονών.
Ώρες λειτουργίας: 13.00-14.00, από Κυριακή 04 Οκτωβρίου
Είσοδος (εργαστήρίο): 8 ευρώ. Στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου 10.00-13.00
Μουσείο Συναισθημάτων: Καρατζά 7, Λόφος Φιλοππάπου. τηλ. 2109218323, www.mce.gr