Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Διαγράφοντας το 'σκληρό δίσκο'... (video)

 

Πώς θα σου φαινόταν αλήθεια αν υπήρχε κάποιος ανέλπιστος τρόπος να... πατήσεις ‘το κουμπί διαγραφής’, όπως έχεις τη δυνατότητα να κάνεις στο κομπιούτερ, και να σβήσεις από το ‘σκληρό δίσκο’ όλα εκείνα που σε καθηλώνουν στο ίδιο σημείο και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις; Αυτό ακριβώς κάνει η μέθοδος Access Bars®, με πρόσβαση στη συνειδητότητα, που δημιούργησε ο Gary Douglas το 1990 και μπορείς να παρακολουθήσεις το Σάββατο 02 Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό, στο σεμινάριο των πιστοποιημένων δασκάλων της τεχνικής, Μαργαρίτας Διαμαντοπούλου και Πέγκυς Μουζάκη.

 

Την ευφυή μέθοδο Access Bars που σε απελευθερώνει από τους περιορισμούς που βάζεις στον εαυτό σου, μη επιτρέποντάς του να δέχεται, ώστε να έλξεις αποτελεσματικά ό,τι επιθυμείς στη ζωή σου, μπορείς να παρακολουθήσεις –και μάλιστα να εκπαιδευτείς σε σημείο ώστε να γίνεις εσύ επαγγελματίας εκπαιδευτής της μεθόδου– στο 9ωρο σεμινάριο των πιστοποιημένων στην παραπάνω τεχνική Mαργαρίτας Διαμαντοπούλου και Πέγκυς Μουζάκη. Εδώ θα μάθεις τις θέσεις των χεριών (τα σημεία των bars) μαζί με άλλα εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness, ώστε να εξαλείψεις πεποιθήσεις και άλλα εμπόδια που έχουν καταγραφεί στο σκληρό σου δίσκο και ανακάμπτουν την πρόοδο και την εξέλιξή σου. Η εργασία πάνω στα Bars –σκέψεις, πεποιθήσεις, πιστεύω και αρνητικά συναισθήματα καταγράφονται και αποθηκεύονται σε συγκεκριμένα σημεία στoν εγκέφαλο– έχει άλλωστε ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα: Σαν να πατάς το κουμπί διαγραφής στο σκληρό δίσκο σου, απελευθερώνοντας έτσι την εγκλωβισμένη ενέργεια. Κάθε εμπόδιο σβήνει και ανοίγει ο χώρος για να δημιουργήσεις με χαρά και ευκολία μια νέα ζωή, γεμάτη δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, κατακτώντας τα όνειρά σου.

Σημείωσε εδώ τι καταφέρνεις μεταξύ άλλων μέσα από το σεμινάριο:

-Αυξάνεις την ενέργεια

-Εξαλείφονται οι πόνοι και η δυσκαμψία του σώματος

-Βελτιώνεται η ποιότητα του ύπνου και εξαλείφεται η αϋπνία

-Νιώθεις βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση

-Απαλλάσσεσαι από το άγχος και την κατάθλιψη

-Αναγεννάσαι και νιώθεις νεότερος

-Αποκτάς σύμμαχο στο να χάσεις περιττά κιλά

-Μειώνεις τον χρόνο αποκατάστασης από κάποιο παλαιό ή καινούριο τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια, συμβάλλοντας έτσι στη γενικότερη βελτίωση της υγείας.

-Υπάρχει υποστήριξη στα προβλήματα του Αυτισμού, της Διαταραχής Υπερκινητικότητας με Έλλειψη Συγκέντρωσης (ADD) και του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD)

-Οι βαθμοί, οι εργασιακές επιδόσεις και η πνευματική διαύγεια αυξάνονται χωρίς να χρειάζεται περισσότερη μελέτη ή σκληρότερη εργασία.

-Άνθρωποι ή καταστάσεις που ένιωθες να σε βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σου, παύουν να σε ενοχλούν και να σου δημιουργούν προβλήματα, ενώ αλλάζουν χρόνιες καταστάσεις που δεν λειτουργούν προς όφελος της ζωής σου και της εξέλιξής σου.

-Παίρνεις διαζύγιο από την... κατάθλιψη!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, η διδασκαλία του οποίου γίνεται στην ελληνική γλώσσα, σου δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσεις σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές και να εφαρμόσουν και σε σένα, αντίστοιχα, δύο συνεδρίες της τεχνικής. Θα πάρεις επίσης ανάλογα εγχειρίδια που θα σε βοηθήσουν να εφαρμόζεις την τεχνική.

Αρκεί να ξέρεις πως με κάθε συνεδρία Access Bars ® επιτρέπεις στον εαυτό σου να λαμβάνει.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης θεωρείσαι πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας, Bars Practitioner, γεγονός που σου επιτρέπει να εφαρμόσεις την τεχνική όπου σου ζητηθεί με επαγγελματικό τρόπο.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 | 10:00 - 18:30/ Κόστος: 240 € (Τιμή σεμιναρίου, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης -σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®). ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο ή είναι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών, καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 120 €.

Women for Life: Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό (πλησίον πλ. Αγ. Σοφίας).

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Mαργαρίτα Διαμαντοπούλου | τηλ. 6972-509064 | margdiamond21@yahoo.gr
Πέγκυ Μουζάκη | τηλ. 6936-904955 | peg.mouzaki@gmail.com