Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Αυξάνοντας τις δυνατότητες του αθλητή

 

 

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στις τεχνικές Pranic Healing του Master Choa Kok Sui και το οποίο μπορεί να αυξήσει στο μέγιστο τις δυνατότητες ενός αθλητή, παρουσιάζει ο Rama στο Triaena Business Center την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, χαρίζοντας μάλιστα σε συνεργασία με την ‘Όμορφη Ζωή’ από μία διπλή πρόσκληση σε 5 νικητές για να το παρακολουθήσουν δωρεάν.

 

Εγρήγορση, αυξημένη αντοχή, αλλά και ψυχικό σθένος. Αυτά μεταξύ άλλων απαιτεί ο αθλητισμός, βάζοντας τους αθλητές στη διαδικασία της χρήσης σκευασμάτων ώστε να αυξήσουν τις επιδόσεις τους, γεγονός που επιβαρύνει την υγεία τους, αλλά και τη συναισθηματική τους κατάσταση, καθώς πολλά σκευάσματα επηρεάζουν τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Για το λόγο αυτόν ο Rama προσφέρει αποκλειστικά το Pranic Sports Therapy, ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στις τεχνικές Pranic Healing του Master Choa Kok Sui και το οποίο μπορεί να αυξήσει στο μέγιστο τις δυνατότητες ενός αθλητή!

To Pranic Sports Therapy βασίζεται στις τεχνικές του Pranic Healing, ένα εξελιγμένο και δοκιμασμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας που ανέπτυξε ο Master Choa Kok Sui. Χρησιμοποιεί το prana (ζωτική ενέργεια) για να ενισχύσει και να επιταχύνει την έμφυτη ικανότητα του σώματος για αυτοθεραπεία, προσφέροντας έτσι σωματική, πνευματική και συναισθηματική υγεία. Η εισαγωγή του Pranic Sports Therapy στο πρόγραμμα εκγύμνασης ενισχύει το σώμα, καθώς αυξάνει τη ζωτική ενέργεια σε αυτό, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της απόδοσης και της αντοχής. Παράλληλα, η τεχνική αυτή ομαλοποιεί τη ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα, μειώνοντας έτσι τον πόνο και το χρόνο αποθεραπείας σε περιπτώσεις ατυχημάτων ή τραυματισμών και με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιώντας το χρόνο επιστροφής του επαγγελματία ή ερασιτέχνη αθλητή στις αθλητικές του υποχρεώσεις, την εκγύμναση και την καθημερινότητά του.

Διάρκεια σεμιναρίου: 18:30-21:30.

Triaena Business Center: Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 7499300.