Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Αργεντίνικο φεγγάρι

 

Χορογραφίες γεμάτες πάθος, νοσταλγία και αισθησιασμό. Μια μαγική βραδιά κάτω από το βράχο της Ακρόπολης, φωτισμένης από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, θα ζήσουν οι θεατές της παράστασης Tango Del Sur στο Ηρώδειο, με τους κορυφαίους χορευτές της Compañia Τangueros del Sur την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου.

 

Μια συναρπαστική χορευτική παράσταση αφιερωμένη στην αληθινή ιστορία του Tango με την υπογραφή της διεθνούς φήμης χορεύτριας και χορογράφου από την Αργεντινή Natalia Ηills, η οποία έρχεται από το Μπουένος Άιρες για πρώτη φορά στην Ευρώπη, σε αποκλειστικότητα και για μια μόνο παράσταση στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού θα δώσουν οι χορευτές της Τangueros del Sur συνοδεία της οκταμελούς ορχήστρας Evocation live plus υπό τη διεύθυνση του Αργεντίνου μαέστρου Patricio Villar.

Με αυθεντικές ερμηνείες και δυναμισμό οι χορευτές αναβιώνουν τη χορευτική εξέλιξη του Τango, μέσα από το ‘Pomper el Piso’ μέσα από αυτό το μουσικό σκηνικό-αφιέρωμα σε μεγάλους καλλιτέχνες και συνθέτες της Χρυσής Εποχής από τους Carlo Gardel και Lepera, Juan D 'Arienzo, Anibal Troilo, José María Contursi, μέχρι τoν επαναστατικό και ριζοσπαστικό Αstor Piazzolla.

Έναρξη: 21.15/ Διάρκεια: 90 λεπτά/ Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 60 ευρώ/ Α Ζώνη: 50 ευρώ/ Β Ζώνη: 38 ευρώ /Γ Ζώνη: 25 ευρώ/ Άνω Διάζωμα: 17 ευρώ,

Προπώληση:www.viva.gr |τηλ. 11876 & στα καταστήματα: Seven Spots | Media Markt | Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης | RELOAD.

Ηρώδειο: Διον. Αρεοπαγίτου, τηλ. 2103241807, www.festival.gr