Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Απεριόριστες Δυνατότητες

 

Γνωρίζεις μήπως τη μέθοδο Access Consciousness; (Πρόσβαση στη Συνειδητότητα); Όχι; Α, φιλαράκι μου, συγνώμη, αλλά σε βρίσκω λίγο... πίσω, καθώς πρόκειται για μια επαναστατική μεθόδο, η οποία εξελίσσεται συνέχεια παραμένοντας στην ακμή της πρωτοπορίας και εξαπλώνεται ταχύτατα τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο. Αν πραγματικά θέλεις να μάθεις περισσότερα, η Άννα Τριανταφύλλου, Πιστοποιημένη Access Consciousness Bars Facilitator, σε περιμένει στο ATMASphere, τη Δευτέρα 21 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο. Αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή.
 

Πώς θα ένιωθες αν σήμερα ξεκίναγε κάτι διαφορετικό στη ζωή σου; Πώς θα ήταν αν μπορούσες να βιώσεις περισσότερη χαρά; Πώς θα ήταν αν δεν σε ένοιαζε όταν σε κρίνουν οι άλλοι; Πώς θα ήταν άραγε αν μπορούσες τώρα να κατακτήσεις όλα αυτά που σου αξίζουν;

Κι όμως! Υπάρχει μια νέα μέθοδος που μπορεί να αλλάξει ολιστικά τη ζωή σου! Η Access Consciousness που κατακτάς μέσω του Access Bars, ήτοι της ιδιαίτερης τεχνικής που σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις ό,τι δεν λειτουργεί στη ζωή σου ώστε να μπορέσεις να ζήσεις μια διαφορετική πραγματικότητα και στην ουσία να δημιουργήσεις μια πιο ευτυχισμένη ζωή!

Στην ουσία σε καλεί να αντιληφθείς τον εαυτό σου ως απέραντο πλάσμα (αυτό είσαι, άλλωστε, στην πραγματικότητα) και να συνειδητοποιήσεις ότι την κάθε στιγμή που ζεις, όλα είναι πιθανά. Καθένας έχει απεριόριστες επιλογές και δυνατότητες. To Access Bars είναι μια διαδικασία μετατροπής της ενέργειας που σε απελευθερώνει από την πολικότητα του μυαλού, τον προγραμματισμό των σκέψεων και συναισθημάτων.  

Τα Bars είναι 32 σημεία στο κεφάλι όπου είναι αποθηκευμένες όλες οι σκέψεις και πεποιθήσεις μας για τη ζωή που μας κρατούν στάσιμους. Τα 32 σημεία σχετίζονται με διαφορετικούς τομείς της ζωής όπως: τον έλεγχο, τα χρήματα, τη δημιουργικότητα, τη σεξουαλικότητα, τη θεραπεία, τη συναίσθηση, την επικοινωνία και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars, ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας αγγίζει ελαφρά τα 32 σημεία στο κεφάλι, διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι μπλοκαρισμένο στο μυαλό, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν πατάς το κουμπί της διαγραφής στον υπολογιστή σου.

Τρομακτικό ή μήπως... λυτρωτικό;

Τη συγκεκριμένη τεχνική που έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν πολλές πτυχές της ζωής τους (καλύτερη υγεία, μεγαλύτερη ευκολία στον ύπνο, απώλεια βάρους, καλύτερη ερωτική ζωή και σχέσεις, ανακούφιση από το άγχος, απελευθέρωση από το στρες, βελτίωση των οικονομικών σας, διαχείριση χρημάτων και πολλά άλλα), μπορείς να παρακολουθήσεις ΔΩΡΕΑΝ από την Πιστοποιημένη Access Consciousness ® Bars Facilitator Άννα Τριανταφύλλου στο χώρο του ATMASphere.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της τεχνικής Access Bars ® θα δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους από τους συμμετέχοντες να λάβετε μια μίνι συνεδρία Access Bars®.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Δευτέρα 21 Μαΐου, 18:00 - 20:00/ Είσοδος: Ελεύθερη/ Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
τηλ. 6972 509064 Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου / margdiamond21@yahoo.gr

ATMASphere: Χαβρίου 9 & Πραξιτέλους 9, Αθήνα, 4ος όροφος, Δωμ. 8, τηλ. 6972634470.